אפילציה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה בפנים
    קרין
    11/02/2014

שלום,
    אני בת 18 ומאז ומתמיד הייתי שעירה מהממוצע.יש לי עור בהיר אבל שיער הגוף שלי מאוד כהה וקשה.(כנראה בגלל שיש לי חוסר איזון הורמונלי)
    בשניםה אחרונות התחיל לצמוח לי שיער ממש קשה בסנטר ובצוואר,זה ממש כמו זיפים של גבר.כמה שנים ניסיתי למרוט אותם באמצעות פינצטה אבל זה לא עזר ובגלל שהעור שלי נורא רגיש (יש לי פוליקוליטיס-דלקת זקיק השערה),זה יצר כתמים אדומים והשיער גם כמובן לא הפסיק לצמוח.
    לפי מה שהבנתי השיטה הכי יעילה להפטר מהשיער זה באפילציה,אז התחלתי טיפול.בינתיים עברתי 2 טיפולים.אני נורא אופטימית שזה יעזור, במיוחד כי הבנתי שזו הדרך היחידה והכי טובה וגם כי אני נורא מתביישת בשיער הזה וזה נורא מוריד לי את הבטחון העצמי.
    אבל אני רואה שיש לי הרבה יותר אדמומיות.האפילטורית שלי כן מחטאת לי לפני ואחרי, ושמה לי משחה כלשהי, יש לי גם אותה בבית ויומיים שלושה אחרי זה אני מתמשת בה לפי הוראותיה,וכמובן יש מחט רק שלי,אבל אני מפחדת שישארו צלקות.
    יותר מזה,אני לא יודעת אם אוכל להסתובב ככה עם כל כך הרבה אדמומיות במשך שנה בערך עד שהטיפול ייגמר.
    אני לא יודעת אם להפסיק את הטיפול או לא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה בפנים

הוספת תגובה

• והאם אפשר

קרין
    11/02/2014

להשתמש בפודרה כמה ימים אחרי הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מוגבלת לתחומים של נתניה

קרין
    12/02/2014

לפי מה שהבנתי היא בחולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו