רוצה לעשות טיפול ראשון בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לעשות טיפול ראשון בידיים
    ef
    05/03/2014

שלום בן 19.5 עור בהיר ושיער שחור
    אני מאוד רוצה לעשות אץ הטיפול הראשון בידיים בשבוע הבא ולא לחכות לחורף הבא אבל יש לי התלבטות אני לא רוצה להסתובב הרבה זמן עם ידיים חלקות אז אני רוצה לדעת כמה זמן לוקח ליד לקבל חזרה צורה נורמלית עם שיער ולא מגולחת וכו
    בערך!!
    עוד שיקול זה שאני לומד בירושליים אז מבחינת מזג האוויר אני יכול להשתמש בחולצות ארוכות בחודש הקרוב
    אנא ענו מהרררר

האם עןצמת הטיפול היא פרמטר שמשפיע על זמן? המטרה הסופית שלי היא דילול ואני אמור להשתמש בסופרנו עןצמה עשר, אז אם אוריד את עוצמת הטיפול זה ייתן לי את מה שאני רוצה מבחינת זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה לעשות טיפול ראשון בידיים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    10/03/2014

משך צמיחת השיער הוא כדלקמן: שבועיים ראשונים השיער צומח ונושר.
    לאחר כחודשיים השיער צומח אך בצפיפות נמוכה ממה שהיה.
    אני יכול להעריך שבמידה וקצב הצמיחה שלך הוא נורמלי. תוך כחודש וחצי עד חודשיים תהיה פלומת שיער על גבי היד.
    עומצת האלומה היא כמובן פקטור חשוב המשפיע על יעילות הטיפול אך הצעתי היא שרק לאחר סדרה של כ- 3 טיפולים ניתן יהי הלקבל החלטה על העוצמה המתאימה לצרכיך.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו