נשירת שיער אחרי טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער אחרי טיפול
    ליטל
    07/03/2014

עשיתי טיפול ברגליים לפני שבוע או שבוע וחצי בערך נשר לי חלק קטן מהשיער והרוב לא נושר לי. אני לובשת חצאיות ולא נעים חי להסתובב עם השיער ברגליים אני יכולה לגלח או לחכות עוד קצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער אחרי טיפול

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

שרון
    09/03/2014

שלום,

רכשתי סדרת טיפולים של עשרהה טיפולים בלייזר במכשיר לייטשר. הטיפולים כוללים רגליים מלאות, מפשעות ובית שחי ונאמר לי שלא ניתן לעשות טיפול שכולל את כל האזורים בבת אחת אלא צריך לחלק את אזור הרגליים לפעמיים. אני סטודנטית ואין לי זמן להגיע פעמיים בכל פעם.
    לכן, רציתי לשאול אם באמת לא בריא לטפל בכל האזורים האלה בבת אחת (נאמר לי שזה בגלל הפולסים החזקים) מבחינת כוח סבל אין לי בעיה. כמו כן אני נמוכה ורזה כך שהטיפול לא אורך יותר מדי זמן..

אשמח לקבל תשובה אמיתית,
    תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    10/03/2014

שרון שלום,
    עקרונית ניתן לבצע טיפול שכולל את כל האזורים.
    מבחינה מעשית נהוג לחלק טיפולים עקב ירידה בסף הסבל של המטופלים עם משך הטיפול. ככל שהטיפול מתארך, המטופלים סובלים יותר.
    כאמור אין הצדקה רפואית למנוע ממך טיפול אחד לכל האזורים בפרט שמשך הטיפול אינו מתארך משמעותית.
    בברכה ובהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער אחרי טיפול - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    10/03/2014

ליטל שלום,
    עקרונית לאחר כשבועיים מרבית השיער צריכה לנשור. יתכן ואת מגיבה לאט יותר ולכן ממליץ לך לחכות 3 שבועות לנשירת מרבית השיער.
    במידה ואז עדיין מרבית השיער לא נשר, את יכולה לגלחו.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו