הסרת שער באזור המפשעה ובית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שער באזור המפשעה ובית השחי
    פירולה
    06/04/2008

בתקופה האחרונה אני מתעניינת בהסרת שער באזור המפשעה.
    יש לי שאלות רבות, אשמח לקבל כמה שיותר תשובות:
    1. בינתיים התעניינתי אצל קוסמטיקאיות, אך לפי מה שהבנתי ממאמרים שקראתי באינטרנט, הבנתי שהסרה במכשיר לייזר ניתן לעשות רק אצל רופאים מוסמכים, אז מה כן יש לקוסמטיקאיות? מכשיר דומה? אצל מי שבררתי, היא טוענת שזהו מכשיר חדשני שמצריך הרבה פחות טיפולים וכן שישנם פחות כאבים.
    2. האם ההסרה היא לצמיתות במאת האחוזים?
    3.מהן התופעות לוואי? האם הקרינה של הלייזר מסוכנת כמו קרינה של צילום רנטגן למשל? או שזה לא מסוכן בכלל?
    3. אני כרגע נוטלת גלולות אך מתכננת הריון בתקופה הקרובה, האם הטיפול מותר בשני האפשרויות?
    4. באיזה אופן הטיפול נעשה? אני די ביישנית והשאלה שלי היא איך מבחינה "צניעותית" זה מתבצע?

תודה מראש למגיבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

מישהי
    07/04/2008

הסרת שיער בלייזר זהו טיפול ארוךךך ואם הוא לא נעשה על ידי מומחה הןא עלול לא להצליח ואף לגרום נזקים,לכן אני ממליצה לך לא להתפקש ולפנות רק למקומות בהם הטיפול נעשה על ידי רופאים ולא קוסמטיקאיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפירולה

07/04/2008

שלום פירולה
    בדרך כלל לקוסמטיקאיות יש מכשירי אור הבזקי/IPL .זאת טכנולוגיה שונה מזו של הלייזר ,היא עדינה יותר,איטית יותר בד"כ,ולא תמיד יכולה יכולה לספק את התוצאה הרצויה.
    השטח מלא בסוגים שונים של מכשירי אור הבזקי,ויש טובים יותר וטובים פחות מטבע הדברים.
    כמובן שלמיומנות המטפל יש גם משקל.
    אין הסרה לצמיתות ב-100% בשום מכשיר ! הגוף לא מפסיק לפעול. יש הפחתה מאד משמעותית
    של שיער לטווח ארוך. יש אזורים שניתן להפחית בכ-90% בממוצע ויש אחרים ש-60-70% זה המיירב
    שניתן וגם זאת על פי כל מטופל/ת לגופו/ה.
    אין שום קרינה ללייזר, זה חלק מהאור הלבן שסובב אותנו ביום יום.
    אין מניעה לטפל תחת גלולות. בהריון לא מטפלים .
    ניתן להשאר עם תחתון ולהזיזו מצד לצד .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!

פירולה
    08/04/2008

ענית לי על כל השאלות שהיו לי בראש, לא נשארו לי אף סימני שאלה!!!
    מודה לך מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו