הסרת שיער IPL - שום שינוי אחרי הטיפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער IPL - שום שינוי אחרי הטיפ
    אנונימית
    15/04/2014

שלום,
    לפני כשבוע עשיתי את הטיפול הראשון שלי מסדרת הטיפולים בIPL.
    זאת פעם ארשונה שאני מורידה שיער בלייזר (אני מורידה בידיים, ולפני זה גם לא הייתי מגלחת או מורידה בשעווה או בשום שיטה אחרת).
    במהלך הטיפול היא אמרה שהיא עושה בעצמה נמוכה כדי שלא ישארו לי סימנים.
    כבר כעבור יום-יומיים התחילו לצמוח לי שיערות, וצמחה בערך אותה כמות כמו שהייתה לי מקודם..
    יכול להיות שזה שהייתי בתחילת המחזור השפיע על הטיפול?
    מה אני אמורה לעשות עכשיו? הטיפול הראשון לא עזר בכלל.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ועוד משהו-

אנונימית
    15/04/2014

אני לוקחת כבר כמה שנים גלולות, הקוסמטיקאית לא שאלה אם אני לוקחת כדורים או משהו...
    גלולות גם יכולות להשפיע עלהטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו- - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    16/04/2014

שלום לך,
    בעיקרון קיימות 3 אינדיקציות להעריך האם קיימת תגובה לטיפול:
    1. תחושת עקצוץ במהלך הטיפול - האם הייתה לך תחושה כזו:?
    2. הופעת מעין פריחה (perifolicullar edema) במהלך או מיד לאחר הטיפול ואשר נעלמת תוך מספר דקות בבעלי עור בהיר או כעבור יום עד יומיים בבעלי עור כהה יותר. האם הבחנת בכך?
    3. שיער ממשיך לצמוח לאחר הטיפול אך נושר תוך שבוע עד שלושה שבועות לאחר הטיפול. בערך לאחר כשלושה שבועות - חודש לאחר מכן מתחילה צמיחה של שיער במחזור הבא אך כמובן פחות שיער.

זהו המהלך השיגרתי, ובכל מקרה יש לבצע סדרת טיפולים (לפחות שלושה) עד שניתן לקבוע אם יש או אין תגובה לטיפול.

גלולות למניעת הריון יכולות לגרום לשיעור יתר אך יכולות גם לגרום לעצירת שיעור יתר אצל נשים עם בעיה הורמונלית כגון PCO -Poly Cystic Ovary

חג שמח ובהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• _

אנונימית
    17/04/2014

שלום,
    במהלך הטיפול הרגשתי עקצוצים. אחרי הטיפול לא הרגשתי פריחה, אבל באחת מהידיים היו לי כמה פסים (כמו של המכונה).
    לא ידעתי שהשיער צריך לנשור.. מאז הטיפול אני מגלחת את הידיים, כי זה מביך אותי שרואים את הצמיחה..

הייתי קצת שעירה, אבל מאז שהתחלתי עם הגלולות הספציפיות האלה (כבר בערך שנה) אני חושבת שיש לי עוד יותר צמיחה.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• _ - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    21/04/2014

נסי לבקש מהמכון בו את מטופלת לקצר את משך ההמתנה בין הטיפולים.
    נסי מספר ימים לאחר הטיפול לתלוש בעדינות את השיער. אם אכן קיימת תגובה טובה, השיער הצומח במחזור הראשון לאחר הטיפול יצא בקלות.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו