תחזוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחזוק
    נ
    14/05/2014

שלום, סיימתי את טיפולי הלייזר (15) במספר אזורים. אני לא מרוצה מהטיפול באזור הידיים ונראה כי אצטרך לעשות תחזוק. השיער באיזור הדלל (אך ציפיתי שתתקבל תוצאה טובה יותר, למשל כמו בשוק ובירך). לכן, אני שוקלת לעשות שעווה בידיים ולראות אם השיער ידלל יותר ורציתי לדעת אם זה עלול לפגוע בטיפולי התחזוק במידה וארצה לעשות כמה חודשים אחרי. כמו כן, רציתי לדעת למה החברה בה אני עושה את הטיפולים (מוכרת ורפואית) מסכימה לעשות לייזר בפס בטן+גב תחתון אך לא מסכימה לעשות בפנים ובחלק העליון של הידיים- מעט מעל המרפק.
    האם גם אתה לא ממליץ לעשות לייזר באזור הפנים? ומה עם שאר האזורים שמניתי מעלה (בטיעון שאלו אזורים הורמונליים כמובן)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחזוק

הוספת תגובה

• הערה קטנה-

נ
    14/05/2014

5-6 הטיפולים הראשונים בוצעו במכשיר לייזר (לא זוכרת את השם) אך מכיוון שהטיפול לא היה טוב עברנו למכשיר לייצ׳ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזוק - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    17/05/2014

נוי שלום,
    1. אין סיבה לא לבצע טיפולי הסרת שיער בפנים. בדרך כלל קיים חשש לבצע טיפולי פנים עקב סיכון לכוויות שבאזור הפנים. כויות באזור הפנים הם כמובן נחשבים ליותר בעייתיים מאשר כוויות בשאר אזורי הגוף. לפיכך, עליך להיות מוכנה לקחת סיכון לתופעות לוואי שיתכנו תמיד.
    2. ניתן לטפל בכל האזורים שמנית אך לרוב אזורים שונים מגיבים באופן שונה לטיפולי הסרת שיער. יש אזורים שבהם נדרשים יותר טיפולים מאזורים אחרים.
    3. אין בעיה לבצע טיפולי שעווה וגם טיפולים להסרת שיער באמצעות לייזר או IPL.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו