מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזהרו!!!!! אפילטורית רמאית ושקרנית!אנונימי17/05/2014
מרב יצחקי!!!!!"אפילטורית מוסמכת"
עובדת בשיטה לא נכונה , שמגבירה את קצב צמיחת השיערות בגוף , במקום להפחית אותן, על מנת שהלקוח\ה יחזרו אל מרב שוב, ויבצעו כמה שיותר טיפולים ושישלמו כמה שיותר כסף.
לצערי, נתקלתי במקרה כזה שנערה בת 17, עברה במשך שנה וחצי טיפולים אצל מרב ללא תוצאות כלל!!!!!!!!!!!!!!
בשנה וחצי האלה , הנערה וויתרה על לימודייה על מנת לחפש עבודות לממן את הטיפולים, הנערה עבדה במלצרות, בחנויות בגדים , בבייביסיטר..אפילו בניקיון..הנערה ריכזה את כל החסכונות שלה ושילמה למרב 20,000 ש"ח!!!!
הנערה קיוותה שמרב תראה לה תוצאות אך ללא הועיל.
מרב, אשר בפגישת ייעוץ הבטיחה תוצאות לצמיתות..לא עמדה בהבטחה.
שהנערה ואמה באו לשאול את מרב מדוע הן לא רואות תוצאות, מרב נבהלה, וגירשה אותן מהבית.!!!!!!!!! הזהרוו!!
אם אתם מכירים אנשים שמטופלים אצלה, הזהירו אותם! חבל על הכסף!!!!!!!!
באתר זה יש כמה המלצות על מרב יצחקי!!!! מרב יצחקי הכריחה את לקוחותייה לרשום עלייה המלצות!!
לעוד מידע על הרמאית מוזמנים להיכנס לדף הפייסבוק "מרב יצחקי-נוכלת"
חבל על כספכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב יצחקתי מדהימה
מטופלת21/05/2014לא נכון, אני מטופלת אצלה, היא מעולה והוגנת, עובדת בעדינות וביעילות - תוצאות מעולות. מרב יצחקתי היא אפילטורית מקצועית ולא שקרנית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרב יצחקי תותחית
אנונימי21/05/2014אני מטופלת של מרב ומאוד מרוצה מהתהליך. מירב עובדת בצורה יסודית ולא משאירה סימנים. רואים תוצאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי.
לקוחה מאושרת21/05/2014שמעתי מחברה על ההודעה ההזויה הזאת והיתי חייבת להיכנס ולקרוא בעצמי.
אני מטופלת אצל מירב יצחקי, ואין מאושרת ממני... מעבר לזה שהתוצאות נהדרות, מירב היא אשה מאוד ישרה ואכפתית.
בדרך כלל אנשים מאוכזבים שקיבלו טיפול לא מוצלח כותבים ומשתפים מסיפורם האישי.
כתבת פה על איזו נערה ששילמה לה הרבה כסף... מי היא הנערה הזאת ומי את? למה את כותבת בשמה? אני לא מבינה מה האינטרס שלך לכתוב סיפור כזה. אני חושבת שהטעו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב יצחקי מצוינת
אנונימי21/05/2014אני מטופל אצל מירב ורואה תוצאות יפות מאוד.
אמינה, אדיבה ואכפת לה מהלקוח.
לא צריכים להאמין להשמצות של אנשים שכותבים מהבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת דיבה !
מטופלת21/05/2014אני מאוד מצטערת, מה שאת עושה זה הוצאת דיבה ואת צריכה לחזור בך ולמחוק כל זכר לדף הטיפשי שלך בפייסבוק !!
יש למירב המון לקוחות מרוצים שהגיעו אליה במצב של חוסר אונים (כמוני) והיא זאתי שעזרה לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים שנכתבו בלהט הרגע
שני21/05/2014אני מטופלת אצל מירב כבר שנה וחצי ומאוד מרוצה מרמת המקצועיות, לא נשארו לי שום סימנים על הפנים. מירב אמינה, ישרה ונותנת מעצמה מאה אחוז. אין לי מילים אחרות , רק דברים טובים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
סמדר21/05/2014שקרר וכזב אני מטופלת אצל מירב הרבה זמן מבחורה שהתביישנו לצאת בגלל שיער בפנים ששום שיטה אחרת כולל כל שיטות הלייזר לא עזרו לי שנים על גבי שנים אני מאוד מרוצה ממירב מעבר לזה שהיא מקצועית ביותר נעימה מקסימה הטיפול לא כואב כלל ולא יקר בכלל והתוצאות מעולות בתוך זמן קצר אז לזו שכתבה את הכתבה השיקרית הזאת תתקדמי חמודה מירב היא הבן אדם האחרון שאפשר להשמיץ אותו מומלץ בחום אני כבר העברתי את המלצותי לכל מי שאני מכירה כי זה באמת עובד ושווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)