מי את מירב יצחקי???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי את מירב יצחקי???
    מירב יצחקי
    22/05/2014

היי אני מירב יצחקי אני רואה שהרבה מדברים עליי אז כדאי שאגיד משהו מטעמי כדאי להציג את עמדתי. אני אפילטורית מזה 14 שנים ומורה בתחום. את האפילציה הכרתי דרך חוויה אישית אני בבגרותי הייתי ילדה משוערת חוויתי התבגרות קשה בעקבות השיעור יתר בגיל 18 החלטתי לקחת את העניין לטיפולי אפילציה התהליך לקח לי זמן לאור מצבי עד להיעלמות מוחלטת . התוצאות היו יפות לכן החלטתי ללמוד את התחום ולסייע לבנות שהיו במצבי. מאז התמחותי פגשתי נשים רבות עם בעיית שיעור יתר ועברנו יחד את טיפולי האפילציה. אני מחוברת רגשית לכל מטופלת ומטופל כי הייתי במקום הזה . המילים הקשות שנכתבו עליי מגיעות מאם וביתה שביתה הייתה מטופלת שלי ולאורך כל הדרך הייתה מרוצה , לעיתים הטיפולים היו בתשלום ולעיתים ללא תשלום. לאור מצבה הכלכלי כעבר זמן האם החליטה שאין מספיק תוצאות ומאז היא מנסה להכפיש את שמי ברבים ולפגוע בפרנסתי.
    נושא זה מטופל כרגע בחקירה משטרתית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי את מירב יצחקי???

הוספת תגובה

• היי , אני מחפשת אפילטורית

אנונימי
    24/05/2014

היי , יש לי שיעור יתר בפנים באזור הלחיים ומתחת לעיניים ואני ממש מיואשת מכל השעוות . שמעתי שאפליציה זו שיטה טובה. האם אפשר לצור קשר לשמיעת התהליך ? תודה רבה ושבוע טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו