לייזר או אינפרא אדום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר או אינפרא אדום?
    חני
    23/05/2014

שלום אני מתלבטת אם להתחיל טיפולים בלייזר או באינפרא אדום.
    יש לי עור בהיר לבן ושיער כהה שחור ואני בת 26. חברה סיפרה לי שהיא עשתה אינפרא בגוף ולא צומח לה בכלל אבל לה יש עור כהה ושיער כהה אז אולי עליה זה עובד יותר טוב. אשמח אם תעזרו לי במה כדאי להסיר שיער ובאיזה טיפול לא יצמח לי השיער אחרי הרבה זמן. זה מסתכל אותי נורא שיש לי שערות בבטן =(
    תודה
    חני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר או אינפרא אדום?

הוספת תגובה

• ד"ר בבקשה תענה לי זה חשוב לי מאוד

חני
    25/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר או אינפרא אדום? - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    06/06/2014

חני שלום,
    לא ברור לי מדוע את משווה בין לייזר לאינפר אדום.
    לייזר זו אחת משתי הטכנולוגיות המבוססות אור לטיפולי הסרת שיער, השניה היא IPL. אינפרא אדום זה אורך גל. קיימים לייזרים שעובדים באורך גל אינרפא אדום וכן גם מכשירי IPL.
    יש חשיבות גדולה בהתאמת אורך הגל לגוון העור ולכן עליך לפנות למכוני הסרת שיער או קוסמטיקאיות, אשר בתהלחך היעוץ יתאימו את המכשיר ואורך הגל לגוון עורך על מנת להשיג תוצאה אופטימלית (שילוב של יעילות ובטיחות).
    בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו