הסרת שיער בטכנולוגית האור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בטכנולוגית האור
    B
    12/04/2008

שלום,
    אני התחלתי טיפול הסרת שיער באפריל ביוטי סנטר, הם עובדים עם מכשיר שנקרא קרן אור. אני סגרתי עימם על 6 טיפולים בסכום מסוים ומהטיפול השישי והלה זה בתשלום על כל טיפול.
    אני עושה אצלם הסרת שיער בכל הפנים והם ממליצים לעשות טיפול כל 3-4 שבועות, העניין הוא שאני חוששת שהם ממליצים לעשות את הטיפול במהירות כדי לסיים את את ה שישה טיפולים ושאני אתחיל לשלם על כל טיפול.
    כיום אני כבר בטיפול 3 ואני לא רואה שורש בשיער ובכל זאת הם ממליצים לעשות את טיפול כעבור חודש, כאשר דיברתי עם האחות היא התעקשה שיש לבצע את הטיפול באינטנסיביות כזו.
    לכן אני שואלת, האם זה באמת נכון, בשביל לראות תוצאות צריך לעשות טיפול (עם המכונה שהם עובדים) כל חודש למרות שכמעט ואין שורש בשיער פנים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל B

14/04/2008

שלום B
    למירב הבנתי יש צורך בצמיחה מירבית באזור הטיפול כדי שיהיה יעיל.
    מכשירי קרן אור (IPL) יש רבים,אנני יודעת באיזה את מטופלת,אך כולם עובדים על אותו עקרון בליעה הצבען השיערה,כך שכדאי שתהיה נוכחת .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו