שאלה של גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה של גבר
    אחד אחר
    13/04/2008

בוקר טוב. אני גבר בן 42 . עור שחום-בהיר ( לא גוון תימני) ושיער כהה עם התחלה של שיער שיבה בחזה. אני שעיר אבל לא מאד. אין לי כמעט שיערות בגב ורוצה להתחיל בהסרת שיער מכל הגוף ויש לי מספר שאלות.
    1. איזה מכשיר הכי מתאים לנתוני עור ושיער שלי?
    2. האם לגיל יש השפעה על הצלחת הטיפול ומספר הטיפולים.
    3. כמה טיפולים בממוצע יידרשו לי ?
    4. כמה אחוז מה שיער יוסר לצמיתות?
    5. שמעתי שמריטת שיער בשעווה לאורך זמן מחלישה את השיערה ואז אחוזי הצלחה עולים .האם יש משהו בזה?
    6. מתי הכי טוב להתחיל עם הטיפולים?
    7. מה טווח המחירים?
    8. האם אפשר לשלם עבור טיפול בודד או שזה דיל? מה עדיף?
    9. איך לבדוק את המכון המתאים? הרי כולם מבטיחים את אותו הדבר.
    1
    אני יודע שעל חלק מהשאלות כבר ענית אבל אבקשך לענות על השאלות כולן כי אני מאמין שזה מרכז את הנושא עבור המון גברים עם נתוני גיל ,עור ושיער כמו שלי.
    תודה מראש. ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה של גבר

הוספת תגובה

• לאחד אחר

14/04/2008

שלום לך
    ראשית,תשובותיי תהיינה כלליות ולא לגופך/מצבך כי הוא לא ידוע לי.
    שנית באזורים ללא צמיחה משמעותית ,לא הייתי נכנסת.
    1. להתחלת טיפולים הייתי ממליצה על לייזר.באורך גל של 800-810 ננומטר.
    2. לגיל יש השפעה. היותך כבן 40 ,פירושו כי הרמות של ההורמונים הגבריים ,החלו יורדות ולכן קצב הוספת השיער פוחת. מנגד יש הוספה של שיער לבן,אשר אינו מגיב ללייזר/אור.
    3. בממוצע,נהוג לומר כ-12 טיפולים ,אך זה נתון שמשתנה ממטופל למטופל,עקב גורמים שונים כגון תורשה,גוון עור ושיער,גיל,סף כאב וכ"ו..
    4. נהוג לומר שיש צפי של 70-80% הפחתה בממוצע. יש אזורים של 90% הפחתה ויש ש-60% מושג לאחר מאמץ.
    5. כן, נראה שמריטה לאורך זמן,מביאה להפחתה קלה כלשהי,לא יודעת אם נבדק מדעית.
    6. הכי נכון להתחיל לאחר ייצוב הצמיחה באזור,וזה משתנה ממטופל למטופל.אצל גברים,לקראת סוף שנות ה-20 ,בממוצע. רבים מתחילים עוד קודם, כי השיער מאד מפריע להם או בגלל טרנדים אופנתיים.
    7. לגבי מחירים או דילים ,אין לי מושג וזה גם לא המקום לכך,זה לא פורום פרסומי /שיווקי.
    8. לעשות עבודת רגליים,להבדק,לשאול מי מטפל ובמה,לבקש המלצות ולתאם ציפיות ריאליות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך

אחד אחר
    15/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו