הסרת שיער - חיטוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - חיטוי
    יאנה
    03/07/2014

שלום,
    עשיתי טיפול ראשון להסרת שיער בלייזר . לשאלתי כיצד המכשיר עובר חיטוי נאמר לי שהוא עובר חיטוי באלכוהול, כלומר אני מניחה שהפיה שנוגעת בעור מנוגבת באלכוהול. החיטוי לא נעשה בנוכחותי. האם יש סכנה של הידבקות בטיפול הזה במחלות כמו איידס, הפטיטיס או מחלות מין כמו קונדילומה פפילומה? אמנם אין מגע של דם, אבל הלייזר עצמו הרי יוצר פצעונים זעירים....
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער - חיטוי

הוספת תגובה

• יאנה יקרה

מלי
    08/11/2014

יאנה יקרה לפני שאת מתחילה בטיפול, תבקשי מהמטפלת שתחטא את ראש המכשיר בנוכחותך, זה לא בושה!! ורצוי מאוד!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוי

כרמית דהן
    24/11/2014

מכון טוב הוא מכון שעובד לפי נהלים מאוד ברורים שהם חיטוי ראש הטיפול באלכוהול לפני הטיפול במהלכו ואחרי הטיפול. אולם גם אם לא אין חשש כלל להדבקות במחלות שכן עוצמת החימום היא כל כך גבוהה שאין החיידקים שורדים שם. בכל מיקרה חובה לחטא ולא בגלל הסיבות שציינת. אם יש לך חשש סימן שאת לא סומכת על המכון בו את מבצעת את הטיפולים וחבל. אני ממליצה לך ללכת למכון מקצועי , אמין, טוב. שהמטפל עבר הכשרה ארוכה ובעל ידע נרחב בנושא. מכון שישרה בך אויה בטוחה ומיקצועית. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו