מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת PCOS + אפילציהששש08/07/2014
בעקבות תסמונת PCOS צמחה לי שערה על הסנטר (קטנה) מרטתי אותי עם פינצטה עם הזמן מרטתי כל שערה שצמחה, ועכשיו החלטתי להפסיק כי אני רואה שזה גורם לצמיחת יתר. נהיו לי שתי שערות בסנטר! מאוד גדולות ובולטות. כרגע לא מטופלת בגלולות אני רק שומרת על תזונה מאוזנת כפי שצריך בתסמונת. האם ניתן לעשות טיפול באיפלציה? מדובר רק בשתי שערות. עד עכשיו היו לי גג 5 שערות באיזור הסנטר והצוואר (בולטות)
ועוד שאלה: האם קרם jolien הבהרה מעודד צמיחת יתר של השערה? כי ניסיתי להבהיר את השערות וקלטתי שהן צמחו מהר מאוד והרבה יותר ארוך ממה שהיה לי. וגם שערות עדינות אחרות שמרחתי עליהן ג'וליאן סתם כי נשאר לי קצת מהחומר צמחו ונהיו כהות (למרות שלא הבחנתי בשערות באיזור)
והאם אסור בשום פנים ואופן להוריד עם פינצטה? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת PCOS + אפילציה - תגובה
ד''ר יוסי מילבאום08/07/2014שלום,
תסמונת שחלה מרובת ציסטות אכן גורמת להופעת שיעור יתר, אך ניתן להפסיק את הגירוי או לדכא אותו באמצעות נטילךת גלולות מסויימות (כגון דיאנה).
תזונה אינה משפיעה על ההפרשה ההורמונלית המוגזמת!!!
בכל מקרה, טיפול באפילציה בהחלט עשוי להואיל לך מאד אך את צפויה להזדקק לטיפול זה על בסיס קבוע בפרט שהפסקת את הטיפול באמצעות גלולות.
למיטב ידיעתי קרם ההבהרה אינו מגביר את צמיחת השיער .
אין שום מניעה להסרת שיער באמצעות פינצטה, אך זיכרי שבאמצעות הפינצטה את תולשת את השערה במרכזה!! כלומר את בהחלט עשויה למצוא את עצמך תולשת באמצעות פינצטה בתדירות הולכת וגוברת.
בהצלחה,
דר' יוסי מילבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ששש19/07/2014מה היא הדרך המומלצת להסרת שיער באיזורים הומונרליים כגון בטן גב חזה וישבן?
שמתי לב שלפני שעשיתי שעווה באיזור (בייחוד גב תחתון ובאמצע החזה) היו לי שערות מאוד עדינות ופלומתיות ולאחר שימוש בשעווה הם גדלו להיות עבות שחורות וארוכות. (בצד אחד בחזה עשיתי וצמח מלא שיער בצד השני לא עשיתי מאיזה שהיא סיבה ושם אין שערות כמעט רק עדינות ושקופות!)
האם לייזר מומלץ? כי באיזור הפנים לא מומלץ מבחינה הורמונלית? האם אינפרא האם אפילציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)