תסמונת PCOS + אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת PCOS + אפילציה
    ששש
    08/07/2014

בעקבות תסמונת PCOS צמחה לי שערה על הסנטר (קטנה) מרטתי אותי עם פינצטה עם הזמן מרטתי כל שערה שצמחה, ועכשיו החלטתי להפסיק כי אני רואה שזה גורם לצמיחת יתר. נהיו לי שתי שערות בסנטר! מאוד גדולות ובולטות. כרגע לא מטופלת בגלולות אני רק שומרת על תזונה מאוזנת כפי שצריך בתסמונת. האם ניתן לעשות טיפול באיפלציה? מדובר רק בשתי שערות. עד עכשיו היו לי גג 5 שערות באיזור הסנטר והצוואר (בולטות)

ועוד שאלה: האם קרם jolien הבהרה מעודד צמיחת יתר של השערה? כי ניסיתי להבהיר את השערות וקלטתי שהן צמחו מהר מאוד והרבה יותר ארוך ממה שהיה לי. וגם שערות עדינות אחרות שמרחתי עליהן ג'וליאן סתם כי נשאר לי קצת מהחומר צמחו ונהיו כהות (למרות שלא הבחנתי בשערות באיזור)

והאם אסור בשום פנים ואופן להוריד עם פינצטה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת PCOS + אפילציה

הוספת תגובה

• תסמונת PCOS + אפילציה - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    08/07/2014

שלום,

תסמונת שחלה מרובת ציסטות אכן גורמת להופעת שיעור יתר, אך ניתן להפסיק את הגירוי או לדכא אותו באמצעות נטילךת גלולות מסויימות (כגון דיאנה).
    תזונה אינה משפיעה על ההפרשה ההורמונלית המוגזמת!!!
    בכל מקרה, טיפול באפילציה בהחלט עשוי להואיל לך מאד אך את צפויה להזדקק לטיפול זה על בסיס קבוע בפרט שהפסקת את הטיפול באמצעות גלולות.
    למיטב ידיעתי קרם ההבהרה אינו מגביר את צמיחת השיער .
    אין שום מניעה להסרת שיער באמצעות פינצטה, אך זיכרי שבאמצעות הפינצטה את תולשת את השערה במרכזה!! כלומר את בהחלט עשויה למצוא את עצמך תולשת באמצעות פינצטה בתדירות הולכת וגוברת.

בהצלחה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ששש
    19/07/2014

מה היא הדרך המומלצת להסרת שיער באיזורים הומונרליים כגון בטן גב חזה וישבן?
    שמתי לב שלפני שעשיתי שעווה באיזור (בייחוד גב תחתון ובאמצע החזה) היו לי שערות מאוד עדינות ופלומתיות ולאחר שימוש בשעווה הם גדלו להיות עבות שחורות וארוכות. (בצד אחד בחזה עשיתי וצמח מלא שיער בצד השני לא עשיתי מאיזה שהיא סיבה ושם אין שערות כמעט רק עדינות ושקופות!)

האם לייזר מומלץ? כי באיזור הפנים לא מומלץ מבחינה הורמונלית? האם אינפרא האם אפילציה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו