דחוף !!! טכנולוגיה SHR להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף !!! טכנולוגיה SHR להסרת שיער
    טלי
    14/04/2008

מה ידוע על טכנולוגיה SHR להסרת שיער ( מכשיר ARIA ) - האם זה יעיל לפחות כמו לייזר, מה יתרונות או חסרונות ?
    תודה על התגובה .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה מידע אודות שיטת ה SHR

הודא
    26/05/2008

עשיתי טיפולי לייזר באיזור הפנים במכשירים שונים ב אינפרא אדום וגם במכשיר שנקרא אלקסנדריט. וזה לא עזר אפילו זה החמיר את הצמיחה. בדקתי ואין בעיה הורמונלית ...פשוט לא עבדו נכון ועכשיו שמעתי על המכשיר החדש SHR שיכול לעבוד על שיער פלומטי וזה מה שיש לי בפנים...אנא עיזרו לי בידע אודות המכשיר ואם אכן יעבוד על שיערות דקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

27/05/2008

שלום טלי
    המכשיר הינו מכשיר אור הבזקי,הפועל בשיטה קצת שונה של חימום השטח יותר מאשר בליעה בצבען השיער. זהו מכשיר של קוסמטיקאיות ואנני מכירה אותו.אני מניחה שבידיים מיומנות באזורים הידועים כמגיבים הייטב, תהייה הפחתה.
    אין איתו מספיק נסיון עדיין כדי לבחון את תוצאותיו לטווח ארוך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו