למומחים ולבעלות ניסיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחים ולבעלות ניסיון
    גידי
    14/04/2008

שלום רב,

המלצתי לאשתי לעשות לייזר במפשעה ובית שחי,לאחר ששמעתי שבאינפרא זה צומח מחדש[לא ניכנס לזה] החלטנו ללכת על הלייזר אך שאלתי אם זה לא מסוכן?אם זה לא גורם כוויות או נזק בלתי הפיך,ואני לא מדבר על כוויה לשבוע אני מדבר על משהו בלתי הפיך למשל פגיעה בדגדגן?אני פוחד שהיא תפגע שם משום שסקס זה דבר דיי מרכזי בחיי הזוגיות שלנו .מה דעתכן והאם זה מסוכן?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחים ולבעלות ניסיון

הוספת תגובה

• לגידי

17/04/2008

שלום גידי
    הסר דאגה מעל ליבך,כלל לא מגיעים לשם...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממישהי שחוותה את זה

חנהלה
    01/05/2008

מניסיון, יש מצבים בהם כן מגיעים לדגדן, כי יש נשים להן צומח שיער גם בתחילת החלק הפנימי של השפתיים התחתונות (באזור הרירי) ולא רק מבחוץ.בעיקרון- אסור להיכנס לאזור הרירי עם לייזר. אני עברתי טיפול ואמנם השתדלו לא להכנס לאזור הרירי, אך עדיין חטפתי כוייה קשה בדגדגן וסבלתי מכאבים ומאי תחושה מינית חודש וחצי... כבר היה לי חשש שזה לא יעבור לעולם ואני אשאר ללא תחושה. אני הייתי ממליצה משהו שהמליצו לי במכון. אם לאשתך יש שיער רב באזור ויש סכנה שתכווה- שתניח אצבע על הדגדן בזמן הטיפול שם. האצבע היא פחות רגישה, ואין בעיה שהיא תחטוף ישירות את ההבזק (ועובדה שגם באצבעות ניתן להוריד שיער). בעיקרון אמרו לי שגם אם אני נכווית שם לא יכול להגרם נזק לטווח הארוך, אבל אני לא הייתי סומכת על זה כי חבל להסתכן בכאלו דברים שאח"כ יהיו בלתי הפיכים ויפגמו קשות באיכות החיי שלה ושלך. תנסו ותראו, אני מקווה שהתוצאות תהיינה טובות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו