הסרת שיער וסוכרת סוג 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער וסוכרת סוג 1
    רוני
    12/08/2014

שלום רב,
    אני בת 33 וחולה בסוכרת סוג 1 מגיל 25 בערך . בעלת מחזור סדיר , לא צורכת גלולות ואני במקור ג'ינג'ית עם עור בהיר וכיום השיער התכהה.
    אני רוצה להסיר שיער במפשעות בשיטת IPL .
    אקדים ואומר שכל המכונים מסרבים להסיר שיער בשיטת הלייזר בגלל הסוכרת , למרות שהתייעצתי עם האנדוקינולוג שלי ואין לו מושג מהי הסיבה לכך . מבחינתו אין שום מניעה להסיר שיער בכל שיטה שהיא .
    האם שיטת IPL היא הנכונה והמתאימה לי מבחינת צבע העור, צבע השיער וכמובן הסוכרת?
    האם 10 טיפולים באזור המפשעות מספיק?
    האם ישנם מחקרים המעידים על נזק ארוך טווח כתוצאה מטיפולי הסרת שיער מכל סוג שהוא (כגון בעיות בפוריות וכד')?

תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער וסוכרת סוג 1

הוספת תגובה

• הסרת שיער בקרני אור

אנה מאיר
    24/08/2014

היי מה שלומך?בעיקרון אסור לעשות טיפולי לייזר לאדם חולה סוכרת.אבל אין קשר ישר בין הטיפול למחלה עצמה,פשוט אם את לוקחת תרופות אינסולין וכאלה המערכת חיסון ירודה עקב נטילת תרופות ובמקרה הזה לא מומלץ לבצע טיפולי חימום באמצעות קרני אור( ipl,shr,לייזר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו