אחרי שנה טיפול בלייזר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שנה טיפול בלייזר..
    רן
    17/04/2008

היי
    התחלתי טיפול בלייזר בחזה בטן בגיל 19 (הבנתי שציך לחכות לאחרי גיל 18) עשיתי 5 ב B MAX ואת האחרון ב LIGHT SHEER העור שלי בהיר ושיער דיי כהה ואחרי 6 טיפולים יש לי האטת צמיחה ושיער חלש יותר בחלק מהמקומות אבל אין מקומות שאין צמיחה בכלל
    אז רציתי לשאול אם זה בסדר ויהיו לי מקומות חלקים לגמרי או שזה צריך להדליק נורה אדומה וחבל לעבור עוד קיץ בלברוח מהשמש
    ד"א אני לא לוקח איזה תרופות ויש לי נטיה לשעירות באזורים האלה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שנה טיפול בלייזר..

הוספת תגובה

• לרן

17/04/2008

שלום רן
    כמה דברים : 1. אין מצב של חלק לגמרי,ניתן להפחית כ-70-80% מהשיער בממוצע. עפ"י גורמים אינדיוידואליים של כל מטופל ואזור.
    2. אתה עדיין צעיר עם רמות הורמונים גבריים בשיא ועוד צפוי לצאת שיער שעדיין לא יצא כשהתחלת את טיפוליך,לכן בסבלנות. "רומא לא נבנתה ביום אחד..."
    3. לעיתים ניתן להפסיק טיפולים בקיץ,אך גם אז אסור להשתולל ולהשתזף מאד,כי החורף שלנו ,קצר, ולא ישאר זמן לטיפול,כשנמתין להתבהרות העור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו