מיואשת מכל האפליטוריות השקרניות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מכל האפליטוריות השקרניות..
    אנונימי
    11/09/2014

למעלה משנה אני מטופלת אצל האפליטורית מרב יצחקי וקווויתי שסוף סוף היא תעזור לי לסיים עם השערות..אני מגיעה אליה בתדירות של פעמיים בשבוע כבר למעלה משנה ולא רואה שום דבר שמשתנה...אני מגיעה אליה מרחוק...נסיעה כשעה וחצי..קשה לי מאוד והמצב לא משתנה אינני רואה תוצאות כלל...אשמח אם תמליצו לי על אפליטורית טובה (לשם שינוי) באזור רמת גן. תודה רבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יכול להיות שיש לך בעיה הורמונלית

מור
    13/09/2014

אם שום דבר לא עוזר אולי קיימת בעיה הורמונלית או בעיה אחרת שגורמת לשיעור יתר.
    אני חושבת שכדאי לך ללכת לעשות בדיקות ולהתייעץ עם רופא, כדי לדעת מה הגורם לבעיה. קודם כל תדאגי לבריאות שלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית יקרה

מלי
    08/11/2014

מציע לך ללכת ליעוץ אנדוקרינולוג, ובמקביל להמשיך בטיפולי האפילציה, כי רק אפילציה זו התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו