הסרת שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים
    פוליציסטית
    18/04/2008

ד"ר שלום,

אני בת 27, לאחרונה אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות לפי תסמיני משנה (שיעור יתר, אקנה, מחזור לא סדיר). לציין שהפרופיל ההורמונלי שלי תקין, וכך גם תמונת השחלות באולטרסאונד.

אין אפשרות לטיפול הורמונלי בשלב זה, כיוון שאני מתכננת הריון בעתיד הקרוב.

אני מעוניינת לעבור הסרת שיער בפנים. מדובר בשיער אשר ברובו פלומתי. קבעתי תור לתחילת אפילציה, אך אני מתלבטת. לא בדקתי עדיין את כל האופציות.
    מהי השיטה המומלצת? אפילציה או טכניקות לטיפול באור כגון IPL/SHR?

לאיזו שיטה אחוזי הצלחה גבוהים יותר?

לגבי אפילציה - כמה זמן בערך נמשכת תקופת הטיפול? (יותר משנה?)

איך נראית הצמיחה לאחר הטיפול? האם ביום-יומיים לאחר הטיפול האיזור נראה רע?

לגבי אפילציה, נאמר לי שאוכל להמשיך בטיפול גם בזמן ההריון. האם זה נכון? אם כן - מותר למרוח משחה מאלחשת?

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בפנים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין -

פוליציסטית
    19/04/2008

אני סובלת מאקנה (לא חמור, אך מציק ועקשני), מדי כמה שבועות מופיע פצע "עמוק". אני מטופלת באור, טיפול שאינו יעיל עד כה (כחודש).
    האם הסרת שיער באפילציה עלולה להחמיר את האקנה? (מדובר באיזורים חופפים)
    האם טיפול בשיער בטכניקת אור (IPL או SHR) יחמיר את האקנה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפוליציסטית

21/04/2008

שלום לך
    1. כדאי לטפל רק בשיער משמעותי באפילציה או בלייזר ומכיון שאת מתכננת הריון להשאיר את המשך הטיפול בבעיה לאחר הלידה. כבר היו מקרים שלאחר לידה דברים הסתדרו.
    2. לייזר /אור הבזקי מתאים לצמיחה מרובה,בעלת פיגמנט משמעותי. אפילציה,מתאימה לשערות לא רבות ובהירות.
    מס' הטיפולים הדרוש תלוי בגורמים שונים,כגון: תורשה,שיבוש הורמונלי,גוון ועובי השיער,גוון העור וכ"ו...
    3. במהלך הריון לא הייתי ממליצה להמרח באלחוש מקומי,כי החומר נספג בדם,ויכול לעבור לעובר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו