דילול שיער ומספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער ומספר שאלות
    עומר
    20/04/2008

שלום,
    רקע: בהיר בן 32 ממוצא אשכנזי.

1) אני שעיר מאוד מגיל מאוד צעיר וזה מאוד מפריע לי. למיטב הבנתי, ככל שאתה בהיר יותר והשערות שלך בהירות , ככה הטיפול לא אפקטיבי. האם יש כבר לייזרים מתקדמים שיכולים לענות על הבעיה הזו? ואם כן, אילו מומלצים?

2) יש לי פסוריאזס ברמה מאוד קלה (פצעים נקודתיים אדמומיים קלים) שמופיעים גם ברגליים - איזור שאני הכי מעוניין לעשות לייזר. האם ניתן לעשות לייזר במקרה כזה?

3) שאלה כללית: אם אני לא רוצה להיות חלק לגמרי (בכל זאת, אני גבר) איזה לייזר מספיק לדילול שיער?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער ומספר שאלות

הוספת תגובה

• לעומר

21/04/2008

שלום עומר,
    1. שערות בהירות חסרות פיגמנט לא מגיבות הייטב ללייזר. יש טכניקה שתוקפת את הבעייה דרך הרקמות הסובבות כמו סופרנו HSR ,או סינרון עם ה-RF שלהם.אין לי הוכחות בדוקות לכך,אך בעתיד יתכן וייצא מיידע נוסף על כך.

2. לא מומלץ לטפל על עור לא תקין. הפסוריאזיס יכול להתפרץ ולהחמיר באזורי הטיפול בלייזר.
    יש לקבל יעוץ של הרופא המטפל שלך,במקביל.

3. כל מטופלי הלייזר לא יהיו חלקים לגמרי. כדי להשאר עם רמת שעירות רצויה יש לבצע רק מספר טיפולים קצוב,עד רמת שיעור רצויה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו