איפה מומלץ לעשות הסרת שיער בליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה מומלץ לעשות הסרת שיער בליי
    גל
    08/12/2014

איפה מומלץ לעשות הסרת שיער בלייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכוני לייזר מומלצים

חבר
    09/12/2014

לשאלתך לגבי המלצה על מכוני לייזר מומלצים להסרת שיער בלייזר.
    מכיוון שיש הרבה חאפרים בשוק אני ממליץ לבצע את הטיפול אך ורק באחר מהרשתות הגדולות בארץ: אמריקן לייזר, קר לייזר, נאטורפיל, פרופורציה, כללית אסתטיקה.
    המחירים שלהם אמנם מעט יקרים יותר מאשר אצל קוסמטיקאיות למיניהם אך מובטח לך טיפול איכותי ביותר עם תוצאות מעולות שיחזיקו מעמד לטווח ארוך מאד ואף לצמיתות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית מרכז טיפולים בפתח תקווה

דוד
    28/02/2015

אני ממליץ בחום על רונית מרכז טיפולים בפתח תקווה. המקום הינו אחד מהמכונים הגדולים והמקצועיים בארץ עם מעל 10 מכשירי לייזר הכי מתקדמים שיש (עשיתי שם).
    אם את גרה באזור אני ממליץ מאוד לבדוק את האופציה. אם את לא גרה קרוב תמצאי מכון מקצועי אחר (רשתות לא מומלץ רק תריצי חיפוש בגוגל על "תביעות 'שם החברה' " ותביני..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה מומלץ לעשות הסרת שיער בליי - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

אוכל להמליץ על מכונים מצויינים באזור י-ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו