שיער מלחיץץץץץ לא יודע מה לעשותת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מלחיץץץץץ לא יודע מה לעשותת
    יואב
    25/12/2014

שלום שלום,יש לי בעיה שדי מפריעה לי בתיפקוד היום יומי וממש מציקה לי ומוריד לי מהביטחון עצמי עד כדי כך שקשה לי לצאת להיתפרנס כמו שצריך ובגלל זה אני נתקע בבית כמו לא יודע מה ומתבייש לצאת ולפעול בחוץ,אמנם אני גבר אבל צעיר בן 23 ומישום מה יש לי שיער באוזניים שממש מציק לי וגם בלחיים ומעל וזה ממש מגעיל ומפריע,יש לציין שזה אולי עיניין שולי אבל זה בפנים וממש מפריע לי לדבר עם בני אדם ,לצחוק ,לחפש עבודה וכל מיני כאלה.לא רציתי להוריד את השיער באוזניים שלא ייגדל עבה יותר ובנתיים אני נירא כמו סבא ג'פטו עם פנים של ילד יש לי פנים יפות רק שהשיער הזה הורס לי הכל,זה מפריע לי למצוא את החצי השני זה מציק בהמון דברים,התחלתי טיפול לייזר בפנים אצל קוסמטיקאית אבל אני רואה שהשיער צומח רק יותר ויותר מגעיל אני לא בנוי לדברים כאלה ולא יודע איך להיתמודד עם זה מה אפשר לעשות אני לא מתפקד ביום יום זה מחליש אותי בנפש הדברים האלה,לא שאני שם משו על מישו אבל בכל זאת אני מרגיש בושה שאי אפשר להסביר מה עושים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיער באיזור האזניים ומתחת לעיניים

גילי פרנקל
    09/02/2015

הפיתרון באמת פשוט. אפילציה ! חבל על כל יום של תסכול וסבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו