מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בפניםס23/04/2008
שלום, אני עוקבת אחר ההודעות בפורום וכן מאמרים באינטרנט, ולמען האמת הלכתי לאיבוד. יש לי שיעור יתר בפנים, שיער לבן על כל הפנים. (ישנו שיעור יתר גם בחלקי גוף אחרים). אין לי בעיות הורמונויות. מהו האמצעי להסרת שיער היעיל ביותר? וכן האם יש אמצעי להסרת שיער לצמיתות באיזור זה?
תודה שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
29/04/2008שלום שירה
לא הבנתי,יש לך שיער לבן על כל הפנים?? בת כמה את?
האם את מתכוונת לפלומה ? כי זה יש לכולנו על כל הגוף פרט לכפות ידיים רגליים ושפתיים.
את הפלומה הזאת אין צורך ואין יכולת אמיתית להסיר. לפחות לא עם מכשירי אור/לייזר.
אם את מתכוונת לשיער שיבה,אפילציה -מחט חשמלית זה הכי נכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירה30/04/2008שלום ד"ר אהרונוביץ, תודה רבה על התייחסותך.
אני בת 34, השיעור על הפנים הופיע בגיל ההתבגרות, השיער צפוף וסמיך, באיזור השפם והסנטר יש גם שיערות שחורות. כמו כן ישנו שיעור יתר בכל הגוף: שיערות שחורות מסביב לפטמה, קו הבטן, ירכיים פנימיות ומפשעות. ופלומה בקו בית החזה והבטן.
אודה להתייחסותך.
שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
30/04/2008שלום שירה
איך המחזור,סדיר?
נשואה,ילדים? נוטלת גלולות,ואם כן אילו? האם השעירות משפחתית?
כתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
שירה01/05/2008שלום ד"ר אהרונוביץ, תודה על התייחסותך המקצועית.
עברתי סדרת בדיקות אנדוקרינולוגיות ואין כל עדות לבעיה. עברתי בדיקת אולטרסאונד ואין עדות לשחלות פוליציסטיות. אני רווקה ללא ילדים. מעולם לא נטלתי גלולות. מבחינת תורשה אימי לא שעירה כלל, ואבי שעיר במידה של כל גבר ממוצע.
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה רבה, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
05/05/2008שלום שירה
שאלה נוספת, האם יש לך עודף משקל?
אם כן, ידועה רגישות גבוהה יותר של זקיקי השיער לרמות הורמונים גבריים גם בגדר הנורמה.
האם היו נסיונות בעבר להסיר במכשירי אור/ אינפרא/לייזר?
לסיכום,לעניות דעתי,שיער עבה וכהה ניתן להסיר במחט אם הם לא מרובות. פלומה לא כהה,לא לגעת.
שיער דק / בינוני כהה מרובה,לשקול לייזר.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ס11/05/2008שלום ד"ר אהרונוביץ תודה רבה על התייחסותך המקצועית והסבלנות. אני לא שמנה כלל ואין לי בעיות בריאותיות. מעולם לא ניסיתי לטפל בשיעור באחד האמצעים הטכנולוגיים. הבנתי את אופן הטיפול מבחינת אפילציה ולייזר, אך עדיין נשארתי ללא מענה מבחינת השיעור על הפנים. גם שיער פלומתי לבן נראה לעין ולכן מפריע מאוד. מה הפיתרון לכך? הרי לא ניתן לעשות לייזר ואפילציה לא אפשרי כי מדובר בשטח מאוד גדול. האם גם טיפול בשעווה באיזור הפנים עלול להגביר את הצמיחה או עובי השיערה?
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה ויישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)