רקורד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רקורד
    מישהי
    24/04/2008

היי
    אני בת 20,התחלתי טיפול להסרת שיער באיזור הפנים במכשיר הנקרא רקורד 618עשיתי לבנתיים רק כ2 טיפולים באיזור הפנים,אני כבר רואה שיפור דיי משמעותי
    הצמיחה הרבה יותר איטית מבעבר ,השיערות לא גודלות בצורה זוועתית כמו פעם, ויש נשירה של השיער. זה אומר שהטיפול באמת יעיל ובמשך הזמן השיער יעלם לגמריי ולא יחזור?אם אני רואה שיפור כבר אחרי 2 טיפולים זה אומר שאין לי בעיה הורמונלית ואין צורך להשתמש גם בכדורים או שאתה ממליץ לעשות בדיקות דם כדי לבדוק בכל זאת?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רקורד

הוספת תגובה

• למישהי

29/04/2008

שלום לך
    מה טווח הזמן בין הטיפולים שבצעת?
    אחד לא סותר את השני, הטיפול יכול להתקדם ותהיה נשירה כל פעם,ואחרי זמן מסויים,אם יש בעייה הורמונלית תהיה צמיחה נוספת. בדקי, אין לך מה להפסיד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רקורד

מישהי
    01/05/2008

היי
    הטווח בין הטיפולים הוא בערך שבועיים...
    אם אני מבצעת בדיקות ומתברר שהבעיה היא לא הורמונלית זה אומר שאני מסתפקת רק בטיפולי האינפרא והשיער אף פעם לא יצמח שוב?
    ואם זה להפך והבעיה היא כן הורמונלית התרופות שאני אמורה לקחת הם לתמיד או שזה נגמר מתישהו?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי

05/05/2008

שלום לך
    שבועיים בין טיפול לטיפול,זה ממש קרוב מדי לא מספיקה להיות נשירה ובכלל צמיחה חדשה !
    ולדעתי הטיפול לא יהיה יעיל.
    אם תהיה בעיה הורמונלית האיזון התרופתי יפחית הוצאה של שיער חדש,והלייזר/אינפרא יוכלו להפחית באופן משמעותי. אם תפסיקי ליטול את הגלולות,והרמות יהיו עדיין מעל הנורמה ,השיעור יכול לחזור.
    לעיתים לאחר לידה,המצב מתאזן .
    אם השעירות תורשתית,השיער שישאר לאחר הטיפולים(במידה והיו יעילים כמובן)יהיה מופחת משמעותית ועדין יותר משהיה. אין 100% הפחתה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו