הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    דנה
    30/01/2015

שלום רב,
    יש לי כמה שאלות שרציתי לשאול
    בקשר לפנים- אני הורמונלית ולכן יש לי הירסוטיזם,
    עברתי כמה טיפולים בליזר(היה לי שם שיער פלומתי ועבה) ואכן השיער הידלל
    השאלה שלי היא איך אקבל את התוצאות הכי טובות ומשמעותיות-עם ליזר,או לעבור לאפילציה ואינפרא משולב ? (שמעתי שזו הנוסחה הכי טובה)
    אם התשובה היא ליזר,איזה מכשיר הכי טוב לפנים? יש לי עור בהיר-כהה ושיער שחור כהה

בקשר לגוף
    יש לי אזורים הורמונלים כמו בטן גב וישבן,
    אני מתלבטת איך להסיר שם שיער,
    אני לוקחת גלולות,אני מפחדת שליזר לא יעזור,האם אינפרא יותר טוב או בגלל החום הנמוך עדיף לי לעשות בליזר? האם אני צריכה לקחת גלולות במשך כל הטיפולים ? מה החסרונות והסיכונים בלעשות ליזר באזורים הורמונלים? אני מתלבטת אם לעשות את האזורים האלה במכשיר me או פשוט בליזר,ואם כן איזה ליזר הכי מתאים לאזורים האלה? שוב,שיערי באזורים אלו שחור על עור כהה-בהיר,בגב השיער יותר דליל

אודה מאוד לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער

גילי פרנקל
    09/02/2015

בפנים השיטה יעילה ביותר היא אפילציה ! באזורי הגוף השונים תוכלי לעשות אחת משיטות הבזקי האור או לייזר ומה שישאר תוכלי לסיים באפילציה. לא מומלץ לעבוד בשתי השיטות בו זמנית על אותו האיזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו