הסרת שיער מהפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהפנים
    שרית
    11/02/2015

באיזו שיטה מומלץ ל השתמש באיזור הפנים. אני מעונינת ל הוריד שיער מהשפם. כמו כן יש לי מספר שערות בודדות מתחת לסנטר. רוב השיער הוא שחור אך יש לי גם מה שערות לבנות. בנוסף אני מעונינת ל הוריד שיער מיותר בכניסה לנחיריים. אני מבינה ששיטת ליזר בפנים לא מומלצת כיון שיש צורך לגלח את השיער וזה גורם לצמיחה מואצת של השיער.האם שיטת IPL מ תאימה או מחט חשמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהפנים

הוספת תגובה

• לייזר בפנים

רעות
    14/04/2015

אני גם מתחילה לייזר בפנים ואמרו לי שלא צריך לגלח. אני עושה במכשיר אלכסנדרון או משהו כזה ועשיתי איתו בעבר רגליים ועוד כל מיני אז אני מרוצה. תחפשי חברה שיש לה את המכשיר הזה. הייתי אומרת לך איפה אני עושה, אבל לא רוצה להישמע סוכנת מכירות, כי אני לא...אני סתם שעירה שעושה לייזר בכל מקום בגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהפנים - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

אין תשובה חד-משמעית . מומלץ להיוועץ עם קוסמטיקאית רפואית מנוסה ואחראית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו