הסרת שיער במכשיר ME ללא הצלחה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במכשיר ME ללא הצלחה..
    אנונימי
    23/02/2015

אני גבר בן 24, עור בהיר ושיער שחור.
    קניתי לפני שנה את המכשיר של ME כדי להוריד שיער בכתפיים, חזה ובטן.
    בהתחלה באמת חשבתי שהצמיחה הואטה ולכן חשבתי שזה מצליח אולם בחודשים האחרונים הכל צומח לי ממש מהר.
    אני מיואש כי לא רק שזה צומח בקצב מהיר זה נראה זיפים כהים ומכוערים. יש לי גם פצעונים אדומים על האזורים המטופלים.
    אני משתמש באפילטור שקיבלתי עם המכשיר שזה כאבים נוראיים. אם זה היה עוזר הייתי סובל בשקט אבל באמת לאחר שנה של שימוש אני פשוט מיואש ומדוכא.
    עכשיו ללכת לטיפול לייזר באלפי שקלים אין לי כסף לזה..
    אני משועבד למכשיר.
    יש משהו שאפשר לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמו שאמרת ללכת למכון מקצועי

דוד
    28/02/2015

אני מציע לך להגיע לרונית מרכז טיפולים בפתח תקווה אם אתה יכול. יש שם צוות מקצועי מאוד, יש שם את המכשיר לייזר הכי מתקדם (וקטוס לייזר) ויש להם מחירים הרבה יותר טובים מהרשתות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש 2 שיטות

דוד
    14/03/2015

באופן כללי ישנן 2 שיטות, הראשונה נקראת לייזר (אורך גל אחד) שזאת השיטה היעילה ביותר.
    השיטה השנייה והפחות אפקטיבית נקראת IPL (המון אורכי גל), שימי לב שיש המון מכשירי IPL שעושים שימוש בשמות אחרים כמו ב "אינפרא", SHR 4MP DCP וכדומה כדי להטעות או להסתיר את העובדה שמדובר במכשירי IPL שיצא להם שם רע בשוק.
    בכל מקרה, רוב מכשירי הIPL לא נבדקו בצורה קלינית כי הם נחשבים הציוד קוסמטי ולא ציוד רפואי כמו הלייזר. ובעצם הטיפול ב IPL את לא יודעת מה שמים לך על העור.

הלייזר יותר אפקטיבי מכל שיטה אחרת (ונבדק קלינית). אבל גם פה יש לייזרים יותר חדשים ויותר ישנים. הלייטשיר והקנדלה יותר ישנים שזה אומר שהם כואבים, שהם פחות יעילים שהזמן טיפול ארוך ושיש סיכוי שיהיה צורך להוציא עוד כסף בהמשך (אמלה/אלחוש שזה יקר וסדרה נוספת לעיתים). הווקטוס הרבה יותר מתקדם וחדש. זהו מכשיר מודרני שיצא לאחרונה. 90 אחוז פחות כואב, המכשיר יותר אפקטיבי יותר מהיר אין צורך באמלה. אם את קרובה לפתח תקווה, אני ממליץ לך על "רונית מרכז טיפולים" הם נותנים טיפולים ללא הגבלה במכשיר לייזר ווקטוס. אם את לא גרה באיזור תחפשי מכשיר ווקטוס ותעשי טיפולים רק הווקטוס.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבחור

גל
    02/03/2015

שמע אני מבין את הרגשתך ואני מבין את השעבוד שלך למכשיר
    אם אתה גם ככה לא מרוצה ומצד שני לא היית הולך לטיפול במכון ממקצועי
    הייתי ממליץ לך לנסות מכשיר נוסף שנותן תוצאות טובות ויש לו אבא ואמא גם לי היתה את אותה בעיה אם מכשיר שאני יעדיף לא להזכיר אותו כאן
    אבל שם המכשיר זול ויש שם אחריות
    אני הייתי ממש ממליץ לך לבדוק את העניין ולראות אם זה ימצא חן בעיניך
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכשיר ME ללא הצלחה.. - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

ללכת לקליניקה מקצועית לטיפול בלייזר. אתה תיהנה מהתוצאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו