הסרת שיער בגב לגבר בן 23

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בגב לגבר בן 23
    יואב
    28/02/2015

שלום לכולם,

אני בן 23 ומעוניין להסיר את השיער מהגב והכתפיים שלי לצמיתות.
    ראיתי בכמה מקומות שלא מומלץ לגבר להסיר שיער בגב בלייזר לפני גיל 27 מפני שההורמונים שלו עשויים לגרום לצמיחת יתר.
    זה נכון?
    ואם כן, איך כן כדאי לי להסיר אותו עם הכי מעט כאבים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בגב לגבר בן 23

הוספת תגובה

• טיפולים ללא הגבלה בווקטוס

דוד
    28/02/2015

אכן יכול לצמוח לך שיער לאחר גיל 27 ואפילו באזור גיל 35 -40 לכן הפתרון הוא הסרת שיער בלייזר ללא הגבלת טיפולים. אחרי שאתה מסיים את הטיפולים העיקריים, אם אח"כ יצמח לך עוד שיער אז תצטרךעוד 1-3 טיפולים אז תקבל ותעשה. אחרת אם תחכה עד שלא יצמח לך שיער, אז תגיע לגיל 40 ומשהו וכבר יהיה לך שיער לבן ולא תוכל לעשות לייזר וסתם תסבול 20 שנה.

לגבי כאבים ולא פחות חשוב תוצאות!, הווקטוס יעשה את העבודה, הטיפול פחות כואב ב 80-90 אחוז לעומת המכשירים הישנים יותר (כמו הלייטשיר והקנדלה) ונותן תוצאות פי 2.5 יותר טובות כלומר זה אומר תוצאה סופית הרבה יותר טובה ובפחות טיפולים.

לכן, אני ממליץ על "רונית מרכז טיפולים בפ"ת שם תמצא טיפולים ללא הגבלה ואת מכשיר ההסרת שיער בלייזר המתקדם ביותר - פלומר ווקטוס.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוד

יואב
    01/03/2015

לצערי אני מאזור ירושלים. אתה מכיר איזה מכון שמל במכשירים הנ"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי לא

דוד
    02/03/2015

אבל קח בחשבון שיש עוד דברים לבדוק חוץ מה”ללא הגבלה“ והווקטוס. תתרשם מהמקום, תראה שיש להם נסיון ושהם מקצועיים. אני עושה בפתח תקווה ברונית מרכז טיפולים הם למשל קיימים מעל 25 שנה הם יבואנים של מכשור רפואי עם המון נסיון פיקוח רפואי וכו... תמצא קליניקה טובה ועדיף שהיא לא תיהיה סניף ברשת כי אז אין עם מי לדבר והם פחות מקצועיים בד”כ וזאת הסיבה שלרשתות בד”כ יש אין סוף תביעות. אני מאמין שתמצא קליניקה טובה בירושלים שהבעלים נמצאים במקום, ירושלים זאת עיר גדולה אז שיהיה לך המון בהצלחה גבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו