לייטשר או סופרנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייטשר או סופרנו
    נופר
    05/03/2015

שלום

התחלתי טיפול בנטוראפיל במכשיר הלייטשר וזה כאב בצורה בלתי נסבלת.
    המכון משתמש גם במכשיר הסופרנו שידוע כפחות כואב.
    רציתי לדעת על ההבדל ביעילות של שני הטיפולים.
    אשמח לשמוע אם יש מישהו שעשה טיפול בסופרנו ועל האפקטיביות שלו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייטשר או סופרנו

הוספת תגובה

• הסופרנו נחשב לפחות יעיל

דוד
    06/04/2015

יש לייזר אחר שהוא יותר יעיל מהלייטשיר ופחות כואב ממנו משמעותית. אבל אם כבר התחלת בנאטורפיל, אז אין לך יותר מדי בריריות לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר במכשיר אלכסנדרון

רעות
    14/04/2015

היי נופר. אני פעם הייתי עושה לייזר ברגלים ועוד מקומות בגוף בחברת אלישע שפשטה רגל. לפני שהיא פשטה רגל הספקתי להנות מהטיפולים שלהם שהיו מאוד אפקטיביים ואני מאוד מרוצה מהתוצאות . זה היה מזמן...
    בכל מקרה עברתי לנאטורפיל והתחלתי לייזר במקום אחר- ידיים. אני לא מרוצה בכלל.
    המכשיר שלהם שונה ממה שעשו לי באלישע אז אחרי 2.5 בנאטורפיל ואכזבה גדולה, אני החלטתי ללכת לכרמל אסתטיקס (אלישע לשעבר) רק בגלל שהמכשיר שלהם הוא מה שהשתמשו בו בעבר. קוראים למכשיר אלכסנדון או משהו כזה. חפשי בגוגל. עוד לא התחלתי את הטיפולים אבל אני יודעת שעשיתי החלטה נכונה כי אני מאוד מרוצה מהתוצאות כשהייתי באלישע. עשיתי את הטיפולים אצלם בגיל 16 ועכשיו,9 שנים אחרי, אני עדין נהנית מהתוצאות.
    אני ממליצה לך ללכת לחברה שמשתמשת במכשיר הזה. כרמל אסתטיקס או כל חברה אחרת, העיקר שתיהי מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייטשר או סופרנו - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

אין הבדל בטכנולוגיה בין שני המכשירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו