הסרת שיער נכונה מהאיזור האינטימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער נכונה מהאיזור האינטימי
    רוני (בת)
    12/05/2015

שלום אני בת 18 מעוניינת להסיר שיער בפעם הראשונה בחיים מהאיזור האינטימי

קראתי שגילוח גורם לנזקים ודלקות וצמיחה של השיער לתוך העור ושמומלץ מכשיר אינפרא אדום יש לי מכשיר כזה להסרת שיער השאלה היא כזאת

המכשיר הזה ולדעתי כל אחד (מכשיר ביתי להסרת שיער באינפרא) יש צורך לגלח ליפני הטיפול במכשיר ולא להקרין על השיער אלא על עור חלק.

רציתי לדעת אם הכי נכון ובריא לפי הכתבה לפחות להסיר שיער במכשיר של אינפרא או לייזר אבל עבור טיפול הזה צריך לגלוח ליפני לא תהיה לי את סכנת הדלקות הגדילה לתוך העור וכו?

ובכלל עצות וטיפים להסרה הכי נכונה ובריאה של השיער באיזור זה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעה

טלי
    14/05/2015

היי אני מסירה עם מכשיר של ויט שנקרא infinisilk. זה פועל עם הבזקי אור (שזה אינפרא אדום בעצם). צריל לגלח לפני הטיפול אבל הטיפולים ממש פחיתים את הצמיחה אז הגילוח לא מפריע כי השיערות נושרות אחרי הטיפול אז הן לא יצמחו שוב לתוך העור.

שווה לך לנסות זה גם לא כואב בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער נכונה מהאיזור האינטימי - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

יקירה. לייזר רפואי מומלץ בחום. הצמיחה נחלשת במהירות.
    את תיהני מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו