הסרת שיער פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער פנים
    ברכה
    14/05/2015

שלום
    רציתי לדעת אם אפשרי לעשות הסרת פנים בלייזר? זאת אומרת כל הפנים כולל גבות שפם ואזור הסנתר פשוט גודל לי המון ודי מהר.
    ביררתי ואומרים שאזור הפנים זה אזור רגיש הורמונאלי....זה נכון?
    יש אומרים עדיף בפנים לעשות אפילפציה שזה מחט חשמלי אבל שמעתי שזה כאבי תופת. אצלי זה הרבה שיער ארוכים אני כל חודש חודש וחצי עושה שעווה כל הפנים אבל גודל מהר. השאלה שלי יש אפשרות שאעשה בלייזר כל הפנים? אם לא יש אזורים מסויימים בפנים שכן אפשר? יש לי חברה שעושה באזור הבנתר אפילפציה בשילוב לייזר ...אם לא מומלץ לייזר יש אפשרות שאעשה גם אפילפציה בשילוב לייזר?
    אני מיואשת כללי בכל הגוף אני שעירה בצורה ממש בולטת ולא אסטטית שבעלי מעיר.....אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער פנים

הוספת תגובה

• יש לציין אני בת 38

ברכה
    14/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים

טלי
    31/05/2015

היי ברכה,
    אפשר להסיר שיער מהפנים עם לייזר ביתי שמסיר שיער לצמיתות. זה בעצם שיטה שדומה ללייזר - קוראים לה IPL והיא עושה את אותה הפעולה עם אותן התוצאות רק בלי הכאבים. אפילציה למשל זה ממש כואב וגם לייזר.
    אני מסירה שיער מהגוף וגם קצת מהפנים (שפם ופאות) עם מכשיר של ויט (veet) שקוראים לו Infinisilk. קניתי אותו בסופר פארם ונתנו לי גם לנסות אותו שם לפני שקניתי והוא מצוין, השיערות כבר נושרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער פנים - תגובה

אורלי פרידמן
    15/10/2015

שלום. ממליצה לך בחום לעשות לייזר רפואי.
    מה שיישאר, אם יישאר, נוריד באפילציה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה לייזר רפואי?

יובל
    13/01/2016

מה ההבדל בינו לבין לייזר רגיל? ואיפה ניתן למצוא אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה לייזר רפואי? - תגובה

אורלי פרידמן
    17/01/2016

שלום.
    ברמת העקרון, ברוב המכונים, ישנם מכשירי אינפרא / IPL. אלה הם מכשירים של קרן אור.
    אורכה של קרן הלייזר וחוזקה- שונים מאד.

אתה צריך לעשות שיעורי בית על הקליניקות הבאות בחשבון ולבדוק:
    טכנולוגיה,
    יושרה,
    מקצועיות,
    ליווי אישי וכיו'ב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו