ממליצה מאד מניסיוני על משחת וניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה מאד מניסיוני על משחת וניקה
    לזהבית
    28/06/2015

החלטתי לשתף אתכם. ניסיתי איפלצייה(כאביתופת) לייזר ים-כסף ולא תמיד התוצאות נראות. זה מס' חודשים אני עושה שעווה בפנים- ומיד לאחר מכן מורחת את משחת הוניקה ומעסה את האיזור טוב טוב. חוזרת על כך לאחר 9-10 שעות מדהים.

בהתחלה הייתי מוציאה כל שבוע.אחר כך כל שבועיים ושלושה והיום פעם בחודש. השיער גם התבהר ואין את הקוציים הבולטים. השינויי כל-כך מורגש שתמיד מוחמת על-ידי חברותיי אחיותיי ב-"תגידי מה עושה לפנים!!!"

האמת המשחה יקרה. היא עדיין לא בסל התרופות. אך שווה שווה שווה-מאד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צודקת זהבית המשחה אכן יעילה אין-ספק

לזהבית
    29/06/2015

מה שכן אנחנו נמשיך להשתעבד לשעווה עד שימציאו משהו חדשני ועדכני יותר בכל אופן הסבל של האפלצייה.האינפרא.הלייזר...והכסף הרב ששפכתי גם אני כמוך עברתי לשעווה ווניקה...עד שאלוקים יעזור לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה קונים?

לי
    25/07/2015

אשמח לדעת איפה קונים? האם צריך מרשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את המשחה ניתן לקנות בבית-מקרחת פראם

לזהבית
    04/08/2015

חמודה את המשחה ניתן לקנות בבית-מרקחת של קופת החולים וכן בניו-פראם אבל רק עם מ ר ש ם מ ר ו פ א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וניקה משחה יקרה שעוזרת אבל לא לגמרי

לזהבית
    01/07/2015

זהבית מתוקה. קודם כל שיהיה לך לבריאות. אכן את הצודקת. וניקה באמת משחה טובה ויעילה והיא באמת עוזרת אבל לנשים שעירות(ייתר)-כהות לא בטוחה שזה יעזור להן יותר מהלייזר והאפילצייה הנוראית. עניין לכל אחת ואחת. אך עדיין חושבת שהוניקה פתרון לאלה שלא מידי שעירות בפנים .. ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו