רגישות לקרם הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לקרם הסרת שיער
    דניאלה
    02/05/2008

כבר הרבה זמן שאני מוצאת את עצמי מתלבטת באופן הורדת השיער מהרגלים ומהמפשעה. מה לא ניסיתי, סכיני גילוח, ומיד הפסקתי בגלל חתכים,שעווה שנכוותי ממנה, ולאחרונה ניסיתי גם קרם של להסרת שיער שגרם לי לצריבה במפשעה. אני כבר ממש מיואשת. חברה טובה שלי אמרה לי שיש טיפולי הסרת שיער בלייזר, ורציתי לדעת איך בדיוק הענין הזה עובד? ומי עושה את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לקרם הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ענבל
    05/05/2008

אכן הרבה בנות היום עושות פשוט הסרת שיער בלייזר, זה טיפול של כמה פעמים. אני עשיתי את זה לפני שנה במרפאת פרופורציה- בלייזר- ורופא עושה את זה- כי רק הוא מוסמך לעבוד עם מכשיר כזה כדי לא לגרום כוויות או חבלות. וזה באמת עולם אחר מכל השעוות, הקרמים והסכינים להסרת השיער...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה

05/05/2008

שלום דניאלה
    לייזר ואור הבזקי הורסים השיער דרך בליעת הקרן בצבען הכהה של השיערה ,שם הוא מרים את החום
    וגורם להרס החלבונים של הזקיק. עקב כך לא תצמח שיערה ממנו עוד.
    קיימות הרבה מרפאות / מכונים התחילי לבדוק וללמוד את הנושא,דרך האינטרנט,ספרות בנושא וכ"ו..
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו