שיעור יתר בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בכל הגוף
    אני
    04/05/2008

אוקי.. אני שמח שהגעתי לפורום הזה אני רואה שעונים פה רב הזמן.
    אז ככה, זה נושא שמפריע לי מאד כבר המון המון זמן. אני בן 18 עוד מעט והבעיה היא שאני ממש שעיר, יש לי שערות פשוט בכל הגוף.. והבעיה היא שהן שחורות כך שאפשר לראות אותן. השערות שלי בבטן ובחזה שחורות ועבות ויש לי המון שיערות בכל חלקי הגוף. הדבר הזה כבר מכניס אותי לדכאונות והביטחון עצמי שלי נמוך בטירוף בגלל זה. אני כל הזמן חושב על זה ואני מתבייש ללכת לים או לבריכה.
    צומחות לי שיערות במקומות שאני לא רואה אצל אנשים אחרים, למשל בידיים.. צומחות לי שיערות בכל הידיים, מהכתף ומטה בכל היד. זה ממש ממש מפריע לי ואני כל הזמן חושב שאם לא היתה לי הבעיה הזאת היתי פשוט אדם מאושר. גם בבטן צומחות לי שערות ובצדדים של הגוף וכל פעם אני מעצבן מחדש שאני רואה את זה כיוון שאצל אנשים אחרים אני לא רואה זאת.
    אני מסתכל על ילדים בגיל שלי ועדיין לא נתקלתי במישהו שיש לו כמות של שיערות כזאת.
    שמעתי על אפשרות של בדיקת הורמונים או משהו כזה.. אבל מה זה יעזור? אם יגלו שיש עודף הורמונים, מה הטיפול? למשל אם יתנו לי גלולות כלשהן, יתחילו לנשור לי שערות??
    בקשר ללייזר.. אני לא חושב שזה רלוונטי בשלב הזה של החיים וגם אין לי כסף לזה.
    שמעתי גם על אפשרות של חמצון השיער.. זו אפשרות טובה? זה לא יראה מצחיק? העור שלי שחום והשיערות שחורות.. לא יראו את השיערות שחומצנו? וכל כמה זמן צריך לחמצן?
    אני אשמח מאד אם תעזרו לי או תציעו לי רעיונות כי אני באמת כבר לא יודע מה לעשות.
    בעוד יומיים יש לי תור לרופאת משפחה להפניה לבדיקות דם.. כדאי לי להעלות את הנושא הזה? או שהיא לא תבין כלכך בזה? זה גם פאדיחות כי היא הרופאת משפחה שלי חח..
    אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.. תודה מראש =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בכל הגוף

הוספת תגובה

• ליונתן

05/05/2008

שלום יונתן
    אני מבינה את מצוקתך,זה נשמע באמת מעיק עליך.
    מה קורה במשפחה שלך אבא,אחים וכ"ו... האם אתה דומה להם בעניין?
    מאיזה עדה אתה?
    לא הייתי מציעה לך לחמצן,כי כמו שאמרת ,זה יראה מוזר.
    רמות הורמונים כדאי לבדוק וכן תתיעץ עם רופאת המשפחה שלך,עדיין לא תפסיק להיות גבר צעיר בשיא אונך ואת זה לא תרצה לשנות אני מניחה.
    אני יכולה להציע לך למרוט בשעווה,זה יהיה כואב אני חושבת בגלל הצפיפות הרבה אך זה יתן לך פרקי זמן הכי גדולים ללא המסה השעירה. כדאי לעשות זאת אצל קוסמטיקאית מיומנת,כדי שלא
    תפגע בעצמך.
    בנוסף עד שלא תוכל להשתמש בשיטות ארוכות טווח יותר אני מציעה לך לעבוד קצת על עצמך,
    כלומר,על תתן למצב הזה לדכא אותך ! ! אתה נשמע לי אחלה בחור שבעולם,ואתה שווה לא גרם אחד פחות מהחבר החלק שלידך,אלא אם אתה תגרום לעצמך סבל מיותר עקב כך.
    אף אחד לא מושלם,גם אם לא מיד רואים את חוסר השלמות על פני השטח,אצל האחר.
    כתוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי

אני
    05/05/2008

תודה רבהה לך על התגובה המעודדת!
    העניין הוא שבמשפחה שלי אין בעייה כזאת, לפחות לא במימדים האלה וזה מה שמשגע אותי!
    למה דווקא אני יצאתי ככה!
    את האמת חשבתי על לעשות שעווה, לפחות ברגליים.. אבל מפריע לי השיערות שיש לי בחזה ובבטן האם כדאי לי לעשות זאת לפני חופשה כלשהי שאני יצטרך להיות בים או בבריכה?
    ובקשר לבעיה ההורמונלית, תוכלי אולי קצת להרחיב לי על כך? מהו הטיפול ההורמונלי שנותנים ומהן התוצאות שלו.
    באמת תודה על התגובה שלך את עודדת אותי =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליונתן

12/05/2008

שלום יונתן
    למרוט או לא ,זאת החלטה רק שלך,ועל פי הרגשתך.
    אני לא יודעת אם יש לך בעיות הורמונליות,סביר שלא,אך כדי לברר זאת צריך לעשות בדיקות דם.
    אין טעם לדבר על דרכי טיפול כשאין עדיין כל בעייה ידועה.
    קח את הדברים יותר בקלות וקבל את עצמך,כי אתה הדבר הכי טוב שיש לך !!
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאג יותר מדי

אורית
    18/07/2008

אני מכירה בחור שעיר שפשוט מוריד את האורך של השיערות בידיים וברגליים עם מכונת תספורת חשמלית, ומשאיר את השיער עם אורך מסויים שנראה מאוד טבעי ונראה הרבה פחות שעיר וגם רואים יותר שטח של העור. עד שהוא סיפר לי, תמיד חשבתי שהוא גבר לא שעיר בכלל למרות שיש לו אחים מאוד שעירים ולא הבנתי איך הוא יצא לא שעיר (לכאורה). עצתי לך, עשה זאת . אתה גבר ולא אישה אין צורך שתוריד בשעוות ומיותר כל הסבל שהבנות עוברות עם השערות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן

אביב
    22/07/2008

שמע,אל ייאוש בחור צעיר. תקשיב, אתה צריך לעשות הערכה עצמית עם עצמך מה אתה מסוגל לקבל ומה לא. שיער בכתף נסה להוריד עם אפילציה בחזה ובבטן תקצץ,או שתעשה מדיי פעם שעווה בצידי החזה שייראה טבעי. בידיים אפשר גם לקצץ זה מחזיק להרבה זמן וכנל ברגליים. במקומות נוספים כמו מעל הזרוע ואולי בעורף אפשר לחמצן. כל הסיפור זה עבודה של שעה במשך כל חודש,ואתה מסודר. חוץ מזה ששיער זה לא כזה נורא,זה נראה לפעמים ממש טבעי ויפה. אל תשכח שלהיות חלק זו לא המטרה שלך המטרה שלך היא להיראות טוב. חוץ מזה תגיד תודה שאתה שחום והשיער הרבה פחות בולט ממה שנראה לך. שיהיה בהצלחה,אנחנו כאן בישבילך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו