לייזר בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר בגיל צעיר
    מאי
    30/05/2007

אני בת 16 וחצי ואני רוצה לעשות לייזר ברגליים... רציתי לדעת האם אני יכולה או שיש לכך השלכות לא טובות בגלל הגיל הצעיר?? אם כן, מאיזה גיל אפשר לעשות לייזר? ואם יש מוקמות בגוף שכבר עכשיו אפשר להתחיל לעשות....??
    חוץ מכל רציתי לשאול באיזו דרך הכי כדאי להוציא שערות מהבטן???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר בגיל צעיר

הוספת תגובה

• תשובה למאי

31/05/2007

שלום מאי
    גיל 16 וחצי הינו מעט מוקדם,אך יותר חשוב שיחלפו כ-4 שנים מאז קבלת המחזור.
    מעצם גילך הצעיר לא ידוע אם זאת כמות השיער הסופית שלך, ומכאן יתכן וידרשו יותר טיפולים
    מהממוצע.
    לגבי השיעור בבטן תלוי איזה סוג שיער יש לך שם,אם זה פלומתי על תגעי אם זה עבה וכהה גשי
    ליעוץ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה פלומתי??

...
    03/06/2007

וגם... למה אם השיער עבה וכהה לגשת לייעוץ?
    לי, נגיד, יש שיער רגיל בבטן (שאני גם הייתי רוצה להיפטר ממנו) השיער שלי בבטן הוא כמו כל השיער שלי בגוף כמו בידיים לדוגמה....
    איך אני יכולה באמת להיפטר ממנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למה זה פלומתי

05/06/2007

שלום לך
    פלומתי,זה שיער דק ובהיר יחסית.
    אם עברו 4 שנים מקבלת המחזור,ניתן להניח שסיימת את ההתפתחות המינית ואולי ניתן יהיה
    להפחיתו בלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו