מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר בגיל צעירמאי30/05/2007
אני בת 16 וחצי ואני רוצה לעשות לייזר ברגליים... רציתי לדעת האם אני יכולה או שיש לכך השלכות לא טובות בגלל הגיל הצעיר?? אם כן, מאיזה גיל אפשר לעשות לייזר? ואם יש מוקמות בגוף שכבר עכשיו אפשר להתחיל לעשות....??
חוץ מכל רציתי לשאול באיזו דרך הכי כדאי להוציא שערות מהבטן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למאי
31/05/2007שלום מאי
גיל 16 וחצי הינו מעט מוקדם,אך יותר חשוב שיחלפו כ-4 שנים מאז קבלת המחזור.
מעצם גילך הצעיר לא ידוע אם זאת כמות השיער הסופית שלך, ומכאן יתכן וידרשו יותר טיפולים
מהממוצע.
לגבי השיעור בבטן תלוי איזה סוג שיער יש לך שם,אם זה פלומתי על תגעי אם זה עבה וכהה גשי
ליעוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה פלומתי??
...03/06/2007וגם... למה אם השיער עבה וכהה לגשת לייעוץ?
לי, נגיד, יש שיער רגיל בבטן (שאני גם הייתי רוצה להיפטר ממנו) השיער שלי בבטן הוא כמו כל השיער שלי בגוף כמו בידיים לדוגמה....
איך אני יכולה באמת להיפטר ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למה זה פלומתי
05/06/2007שלום לך
פלומתי,זה שיער דק ובהיר יחסית.
אם עברו 4 שנים מקבלת המחזור,ניתן להניח שסיימת את ההתפתחות המינית ואולי ניתן יהיה
להפחיתו בלייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)