נמשים וכתמי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשים וכתמי שמש
    מיטל
    08/05/2008

אני בת 15, אני לא ג'ינג'ית (שיער חום בהיר) אבל העור שלי מאוד בהיר ולאחר חשיפה לא מוגנת בשמש יש לי נטייה להישרף. יש לי נמשים בהירים על כל הפנים שדי מתמזגים עם העור ולכן הם לא בולטים מאוד.
    על הידיים יש לי נמשים יותר קטנים וגם בהירים, בכתפיים גם אותו הדבר אבל לא הרבה נמשים וגם על הרגליים (מהברך ומטה) יש לי אבל ממש טיפונת. הבטן שלי חלקה ולעולם לא נשרפתי באיזור הזה. כשאני נשרפת אחרי חשיפה זה בד"כ בפנים (אבל בקושי), בידיים, כתפיים וברגליים מתחת לברך..
    רציתי לדעת האם יש דרך לטפל בכל הכתמים או להבהיר אותם או משהו ? איך ואיפה עושים את זה?
    והאם יש דרך שאני יכולה להגן על העור שלי כדי לא להישרף וכדי שלא יהיו לי עוד ועוד נמשים או שפשוט עליי לוותר על הים וכל זה (אני לא פריקית של ים אבל הולכת פעם ב..)?
    אשמח לקבל כמה שיותר תשובות, וגם מהגולשים אם מישהו מזדהה או משהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשים וכתמי שמש

הוספת תגובה

• למיטל

12/05/2008

שלום מיטל
    ניתן להבהיר מאד נמשים כשהם כהים,ואת מציינת שהם בהירים ,מה גם שאת צעירה עדיין.
    המלצתי לך לקנות מקדם הגנה מעל 30 SPF ולמרוח על אזורים הנחשפים לשמש. במידה את בחוץ שעות יש לחזור ולמרוח פעם נוספת .
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו