מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשובבב חשוב !!!רונייי10/05/2008
אני צריכה עזרה.
לפני שנתיים בערך כשגילחתי את איזור הבטן ראיתי שיערה שתיים על החזה וגילחתי את כולו.
לא חשבתי שמה שיקרה זה שפשוט יגדל לי שיער על כל החזה.באמת שלא יודעת מה חשבתי, הייתי צעירה וטיפשה!
בעבר זה לא הטריד אותי כל כך, אבל עכשיו שזה הזמן שיש חבר ונמצאים בקשר עם בנים זה כ"כ מפריע ! אני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב על זה ! אני כ"כ מוטרדת ומדוכאת .. אני בחיים לא ייתן שיראו לי את החזה כשהוא לא נקי !!
חשבתי לעשות אפילציה, אבל זה לא שיש לי שערה שתיים, זה פשוט כל החזה, איך אני יוריד את זה ?
כבר לא יודעת מה לעשות ! לעשות אפילציה למרות זאת?זה אפשרי? או פשוט לגלח את החזה כל יום , עם כמה שזה נשמע מזעזע !!!!
כבר היו לך מקרים כאלו ? :(
כ"כ מיואשת :( שמישהו יעזור לי :(
אשמח מאודדדדדד לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
גלית10/05/2008גם לי היה סיפור דומה רק שאני הייתי מורטת את השערות עם פינצטה והשערות היו צומחות לי עבות ושחורות. עברתי טיפול אפילציה אצל קוסמטיקאית מוסמכת וזה מה שאני מציעה לך! זה עוזר ויש תוצאות.
המון המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית...
רונייי11/05/2008תודה.
זה מוציא חלקית או לגמרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
גלית12/05/2008זה מוציא לגמרי.
זה יכול להימשך כמה טיפולים, הכל תלוי בשערה. אבל בד"כ אחרי ארבעה טיפולים זה לא צומח יותר. רק לפני שאת עושה תבררי שאותה קוסמטיקאית כבר עשתה את זה שיש לה ניסיון, (בכל זאת זה מקום עדין וזאת מחט חשמלית ולא כל אחת יודעת לעשות את זה)... ככה גם אני עשיתי התקשרתי לכמה קוסמטיקאיות וביררתי איתן על כל הטיפול!
המון המון בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לגלית על אפילציה
sveta02/07/2008היי גלית.קראתי שעשית אפילציה.האם נשארו לך צלקות? השיער חזר לצמוח?תוכלי בבקשה לתת את המספר טלפון של אותה קוסמטיקאית שעשית אצלה את האפילציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוניי
12/05/2008שלום רוניי
רק לפני הכל בררי מה מצבך ההורמונלי,על ידי בדיקות דם ביום ה-2-3 למחזור. פני לרופאת הנשים שלך/משפחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני-אל תתקרבי ללייזר,רק אפילציה
אביב03/07/2008אפילציה מורידה לך את השערות אחת אחת, אל תגלחי שם יותר,רק תעשי אפילציה והכל יעבור יש בנות שעשו שם לייזר ויש להם שיער כמו של גבר עכשיו באזורים האלה וזה לא נעים היזהרי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)