שילוב שיטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב שיטות
    ג'ס
    31/05/2007

שלום,
    1.התחלתי לפני 3 שנים טיפולים בלייזר באיזור הפנים. אין שיפור לאחר כ- 10 טיפולים, לכן עברתי למחט חשמלית. גם כאן התהליך מייגע ונמשך שנתיים, אך יש שיפור. רציתי לדעת האם אפשר לשלב בין שני הטיפולים, האם אני יכולה במהלך הטיפול במחט, אחת לכמה חודשים, לעשות לייזר. הסיבה היא שהלייזר נותן חודשיים של "מנוחה": פנים ללא שיער וללא פצעים שיש לי מהמחט החשמלית. האם יש סיכוי שאני הורסת את התוצאות מהטיפול במחט ע"י גירוי השערה בלייזר, או שמה שהושג עד כה זו כבר תוצאה בטוחה?
    2.מהו הפרש נכון בין טיפול לטיפול במחט חשמלית?
    3.האם טיפול בלייזר בפס בטן וסביב הפטמות הינו אפקטיבי? אציין כי בביקור אצל רופא עור ומין נאמר לי כי בדיקות הדם שלי תקינות, והאולטראסאונד יצא בסדר, ולכן אין משהו חריג הורמונלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב שיטות

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה...

ג'ס
    15/06/2007

אני אשמח להתייחסות לשאלות שלי..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לד"ר....

ג'ס
    29/06/2007

ד"ר, האם חסרים פרטים כלשהם שלא מאפשרים תשובה לשאלותי?
    אם כן, מהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לג'ס

01/07/2007

שלום ג'ס
    אני מתנצלת שלא קיבלת את תשובתי עד כה,אני עניתי עליה לא פעם ומשום מה את לא מקבלת אותה,לכן אנסה שוב.
    אני מבינה שאין לך בעיה הורמונלית מצד אחד אך מנגד לא הייתה הצלחה בלייזר בעבר לכן לא הייתי חוזרת עליו.בנושא אפילציה אנני מומחית,צר לי.
    טיפול בלייזר בפס טבור הוא מאד יעיל בפטמות זה משתנה מאישה לאישה, בשיעור כהה ועבה זה יגיב טוב בפלומטיות פחות( זאת בהנחה שהכל תקין הורמונלית).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו