מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר בצווארנתנאל28/01/2016
שלום אני בן 25 לפני כשנה התחלתי טיפולי לייזר להסרת שיער בצוואר ובעורף.
עברתי עד כה 4 טיפולים, האחרון נעשה לפני 4 חודשים.
אך קרה לי משהו מוזר , היום לאחר 4 חודשים מהטיפול האחרון אני מבחין באיזור מסוים בצוואר התחתון שאמור היה להיות שם זיפים ואכן היו גם לאחר הטיפול האחרון.. בוודאות. כי יש לי תמונות חודשיים אחרי והיה שם זיפים. והיום אני מבחין שהם אינם. איך יכול להיות דבר כזה? האם שיער יכול לנשור אחרי כזה הרבה זמן מטיפול? משהו פה לא הגיוני. וזה גם איזור שלא סימנתי לה אותו. אני ממש מוטרד מזה כי כעת הקו של הזקן שלי מתחיל למעלה מדי.
יש לציין שיש שם שיערות ממש דלילות שלא רואים אותם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר בצוואר - תגובה
אורלי פרידמן28/01/2016הי.
אם הבנתי נכון- נשר לך שיער במקום שלא טופל בלייזר?
או שנשר במקום שטופל- רק שהדבר קרה לאחר תקופה ארוכה?
לא ממש הבנתי כנראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נתנאל28/01/2016אוקיי אז ככה אני יסביר לך את זה הכי מפורט. בוא נגיד שבטיפול הראשון הוא כן טופל כי לא ממש ידעתי איך ייראה וסימנתי למטפלות גבוה מדי את הקו . ואז הבנתי שזה היה גבוה מדי. למזלי אחרי הטיפול הראשון אפילו צמח לי יותר שיער. בטיפול השני לא לקחתי סיכונים ועשיתי נמוך מדי אך בטיפול השלישי הרגשתי שטיפה צריך לעלות שוב מה גם שהשיער שם היה עמוס יחסית מאותו צמיחה של טיפול ראשון יותר משהיה אז הייתי חייב שוב לעלות למרות שלאחר מכן שוב חשתי שהיה אפשר טיפה נמוך יותר.. ואז קיוויתי שיצמח שם שוב ולשמחתי הוא עדיין צמח. וזהו בטיפול האחרון הרביעי הוא לא טופל. סימנתי ממש נמוך. לא היה לי בעיה גם לסמן כזה נמוך כי שוב השיער היה פחות עמוס ממה שגדל אחרי הטיפול הראשון , בכל זאת הוא עבר שם באיזור שני טיפולים (ראשון ושלישי). שמעי זה עניין של 1 ס"מ יכול להיות שבטעות המכשיר גלש לשם. אבל גם אם כן. האיזור הזה לא נשר בתקופה ששאר השיער נשר שזה לאחר שבועיים פלוס. היו לי שם זיפים רגילים גם אחרי חודשיים מהטיפול ועכשיו הם לא קיימים. מה יכולה להיות הסיבה? אולי הלייזר נגע קצת ובגלל זה לקח להם זמן להפגע? יש דבר כזה?. והאם שיערות דלילות ופלומתיות שכן קימות שם יכולות להפוך ליותר כהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)