מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי תוצאות בהסרת שיער בשיטת IPLהדס22/06/2016
היי אני בת 18 וחצי והתחלתי טיפולים בהיותי בת 16 בערך.
יש לי עור בהיר בינוני ושיערה שחורה וצפופה. אני עושה באזורים פנים , מפשעות מלא ושחי באופן קבוע. השיער הצטמצם ופחת אבל ויש אבל גדול - אני עשיתי מעל ל7 טיפולים באזורים שכללתי. וזה נראה כמו תוצאות של 4 טיפולים ואולי פחות. הקוסמטיקאית שלי מאוד נחמדה ואני מאוד אוהבת אותה ומאמינה לה. היא באה כל הזמן לטובתי ןאפילו עושה לי אקסטרה אזורים בחינם ומורידה לי מחירים לפעמים. אף משום מה זה לא עובד. אני נחשבת שעירה דרגה 7 בערך. האם יש אפשרות ששיטת הIPL אינה מתאימה לי? היא אומרת להעזר בסבלנות אך נמאס כבר ואני לאו דווקא מאשימה אותה. מה לעשות ואיך אדע מה מתאים לי? כל מכוני הלייזר הגדולים- אני קוראת דברים שלילים ותחבולות. אני בזבזתי מעל 3000 אצלה . מה לעשות? סליחה על החפירה אך אשמח לתשובה מעמיקה שאוכל להעזר בה באמת. בתודה הדס :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי תוצאות בהסרת שיער בשיטת IPL - תגובה
אורלי פרידמן24/06/2016הי
ישנם אנשים שטיפול IPL אינו מועיל להם- ז'א שהגוף אינו מגיב כמעט לטיפול. אני יודעת על הרבה אנשים כאלה.
אני מבינה שזה מה שקורה אצלך.
חבל, אבל לא לנורא.
מאיזה אזור את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההipl לא עוזר מחפשת חברה אחרת
הדס27/06/2016היי תודה רבה על הרצינות בתשובתך מעריכה את זה מאוד.
אני גרה בחדרה . אני שוקלת לעבור לחברה עם מסמכים מסודרים שאם קורה משהו אוכל לבוא בטענות. הכיוון הוא לנטורפיל כי יש סניף ממש בעיר שלי ובשיחת יעוץ היו מאוד רצינים ואמיתיים לגבי הכל.
או אמריקן ליזר שחברה המליצה לי. אני מאוד מאוד מיואשת בעיקר בגלל שעשיתי ipl בפנים בעקבות שעירות. את הגוף אני יכולה עוד לסבול אבל בקשר לפנים מה אעשה? איך אדע שהכסף לא יזרק לפח ובאמת הטיפולים יעזרו לי? זה פנים ואני חייבת לפעול במהירות כי מתחיל לצמוח לי שוב מאז הטיפול בipl מלפני חודש. אני חייבת את עזרתך. יש לי שיער עבה שחור ועוד בהיר'בינוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההipl לא עוזר מחפשת חברה אחרת - תגובה
אורלי פרידמן28/06/2016יקירה
מה שאני נוהגת לעשות במקרים שכאלה- לתת עסקה ללא הגבלה; ללא הגבלת זמן וללא
הגבלת טיפולים, עם התחיבות מפורטת. וכמובן- בטכנולוגיה הטובה ביותר שעולם הרפואה
מכיר היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)