מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזר בפניםשושי22/02/2017
שלום. יש לי שיעור יתר בפנים שמאוד מפריע לי. לפני חודש מצאו לי מיקרואדנומה בהיפופיזה (גידול שפיר בבלוטת יותרת המח) שמפרישה פרולקטין ואני מטופלת בדוסטינקס חצי כדור פעם בשבוע. בגלל שזה גורם לי גם לווסת לא סדיר האנדוקרינולוג רצה שאשלול שחלות פולציסטיות. פניתי לרופא נשים שביצעתי אולטרסאונד ולא הצליח לראות כלום כי היו לי שתי ציסטות בשחלה. הוא רשם בהמלצה שגם אם יש את התסמונת זה לא דורש טיפול בזמן זה וקודם יש צורך לטפל בפרולקטין. אתמול הלכתי לברר על הסרת שיער בלייזר בפנים. אמרתי להם שיש לי את הבעיה של הגידול בהיפופיזה והפרולקטין ושאני במהלך עוד כמה בדיקות עכשיו ושאני לא מאובחנת עם שחלות פולציסטיות (כי הרופא לא הצליח לראות טוב). הם אמרו שבגלל שהגידול שפיר אין בעיה ובגלל שאני מטפלת בהורמון אז גם אין בעיה והם הבטיחו לי הצלחה מלאה אם אני אעשה את התוכנית של הטיפולים ללא הגבלה. אני קוראת על זה עכשיו ואני מאוד חוששת מהעסקה. שיגדל לי שיער בפנים פי 10.. או שזה לא יעזור בכלל... או שהשיער גם ככה ינשור בגלל הכדורים שאני שותה.. האם כדאי לבטל את העסקה לעת עתה עד שיתנו תשובה סופית לשחלות הפולציסטיות? האם הפרולקטין הגבוה יכול להזיק לתהליך הסרת השיער? מי שהסבירה לי על הסרת השיער לא היתה קוסמטיקאית רפואית או רופאה והיא אף פעם לא שמעה על מיקרואדנומה ולכן אני ממש חוששת... יש מה לחשוש? אני רוצה לעשות לייזר בפנים והגידול הוא בראש.. אני חא יודעת אם השיעור הורמונלי או לא..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר בפנים
אורית בן יהודה25/02/2017שלום,
אזור הפנים הוא אזור הורמונלי מובהק .
אני הייתי נזהרת מאוד מההבטחה "הצלחה מלאה אם אני אעשה את התכנית של הטיפולים ללא הגבלה"
כמו שכתבת לא יעצה לך קוסמטאית או רופאה .
מציעה לך לעבור בירור מקיף ולהמתין עד קבלת התוצאות ורק אז לאחר התאמה של טיפול תרופתי להתחיל טיפול בשיער הפנים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)