התייעצות בנוגע לטיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנוגע לטיפולי לייזר
    הדס א
    05/04/2017

היי
    ברצוני להתייעץ לגבי טיפולי לייזר. אני בעלת עוד בהיר ושיער יחסית כהה .
    אני מטופלת באיזורים: שחי,מפשעות,רגל תחתונה במכשיר וקטוס
    בנקודה זו עברו כבר 8 טיפולים בכל אזור כשזמן ההמתנה בין טיפול לטיפול הוא כחודשיים וחצי. (לא יותר )
    לאחר כל טיפול יש צמחיה מחודשת השיער נושר לאחר שבוע וחצי . ואז האיזור נותר חלק למשך חודש לערך. לאחר חודש מהטיפול הצמיחה חוזרת כרגיל ללא קרחות. ממש צמחיה רגילה לאחר גילוח (השיר קצת פחות עבה ) אך נראה כי אין כל השפעה על כמות השיער.
    השאלה שלי 1.האם משהו שביכולתי לעשות כדי לשפר תוצאות? החלפת סוג מכשיר הלייזר יכולה לשנות את התוצאות לטובה ? או זמן המתנה שונה מטיפול לטיפול
    2. אני מתקרבת לסיום הטיפולים . (רכשתי 10 סה"כ ) . האם זה אומר שהטיפול לא עוזר לי באזורים האלו או שכדאי לרכוש סדרה נוספת ומה הסיכויים שאם עד כה לא ראו שינוי טיפולים נוספים ישפיעו?
    תודה
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שלא מגיב

אורית בן יהודה
    20/04/2017

היי,
    אזורים אלו בדר"כ מגיבים בצורה הטובה והמהירה ביותר.
    הדבר משתנה ממטופל למטופל .
    במקרים בהם הטיפול לא משפיע כמצופה חשוב לברר חוסר האם יש בעיה של חוסר איזון הורמונאלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו