טיפול בשיעור יתר הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול בשיעור יתר הורמונלי
    קליל
    05/11/2017

    בגלל שינויים הורמונליים אני חושבת שהתחיל אצלי שיעור יתר. האם יש טעם לטפל בזה או שעד שעניין ההורמונלי ייפטר ויסתדר אין טעם.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שיעור ייתר הורמונאלי

    אורית בן יהודה
    16/11/2017

    שלום.
    אם העניין ההורמונלי זמני עדיף להמתין עם הסרת השיער.
    במצבים הורמונליים קבועים ניתן לטפל בשיעור ייתר הטיפול יהיה הרבה יותר ארוך אבל ישפר את המצב.
    בהצלחה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


