איזה מכון הכי מומלץ להסרת שיער לגברים באזור החזה והבטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה מכון הכי מומלץ להסרת שיער לגברים באזור החזה והבטן?
    אביב לוי
    20/11/2017

היי,
    אני רוצה להסיר/לדלל את השיער באזור החזה והבטן ורציתי לדעת באיזה מכון אני אשיג את התוצאות הטובות ביותר ומה הוא המומלץ ביותר...?
    כמו כן, עדיין לא החלטתי אם אני מעוניין לדלל או להסיר לגמרי והבנתי שעדיף להסיר ולא לדלל מפני שבדילול נשארות קרחות בחלקים מסוימים באזור, זה נכון?
    ורציתי גם לדעת מה חשוב שיהיה במכון שאני מתכנן להסיר אצלו (איזה קרטיריונים להציב לפני שאני מתחיל שם טיפול)?ומה טווח המחירים כאשר מסירים את השיער באזור החזה והבטן לגברים?
    יש לי פגישת ייעוץ באמריקן לייזר ובנטורופיל ורציתי לבוא מוכן עד כמה שאפשר...
    תודה וסליחה על החפירה (-;

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    21/11/2017

הפורום הוא לא המקום להמליץ על מכון זה או אחר.
    לשיקולך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אבל מה לגבי שאר השאלות שלי..?

אביב לוי
    21/11/2017

1. לגבי דילול האם נשארות קרחות? והאם מומלץ בכלל לעשות דילול או הסרה לגמרי? (לא אכפת לי אם ישאר לי חלק מהשיער או ירד לגמרי..)
    2. איזה קריטריונים חשובים צריך שיהיה במכון שאני מתכנן לעשות בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול

אורית בן יהודה
    22/11/2017

שלום,
    האם יתקבל דילול או קרחות מאוד תלוי בנטיה הטבעית שלך ובאזור המטופל.
    לגבי קריטריונים במכון המטפל : מאוד חשוב הניסיון וההכשרה של המטפ/ת מעבר לכל גם המכשור האידאלי עבורך לא יעשה את העבודה ללא עבודה יסודית מאוד וזהירה כדי להימנע מכוויות. על תתבייש לשאול שאלות זה הגוף שלך והכסף שלך, היה בטוח שהמקום אמין עליך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו