שיעור יתר וטיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר וטיפולי לייזר
    אנונימית
    22/12/2017

שלום
    אני בת 19, סובלת משיעור יתר(עשיתי בדיקות הורמונליות והכל יצא תקין) ועושה עכשיו סדרת טיפולי לייזר בפעם השנייה בכל הגוף כולל איזורים שרק עכשיו אני מבינה שהם הורמונליים כמו חזה, בטן, גב(עושה בכל הגב).האם יש סכנות של צמיחת יתר עקב הטיפול באיזורים אלו?
    אני ממש חוששת ואשמח לעזרה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר וטיפולי לייזר

הוספת תגובה

• שיעור ייתר ולילזר

אורית בן יהודה
    23/12/2017

שלום לך.
    לא ראיתי אותך את צבע ועובי השערה.
    בכל אופן תתכונני לכך שאלו אזורים שיצטרכו יותר טיפולים והתנחמי בכך שבין לבין האזור יהיה חלק ואפילו ידולל משמעותי.
    לא ראיתי אותך מקווה שיש מספיק שיער ופיגמנט להצלחת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה על צבע ועובי השערה

אנונימית
    23/12/2017

תודה רבה על התשובה. אני בהירה מאוד והשיער שלי כהה, באיזור החזה זה בעיקר פלומות, בבטן ליד הטבור זה שיערות יותר שחורות ובולטות, מסביב לפיטמה השיערות הכי קשות וכהות ובגב זה מעין פלומות אבל על כל הגב. מקווה שהתיאור עזר להבין את המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלומות

אורית בן יהודה
    03/01/2018

שלום לך.
    ממליצה לטפל באזורים הפלומתיים מאוד רק באמצעות אפילציה או אפיל פרי. לייזר לא יקרא את צבע הפיגמנט מה גם שאזור הגב יותר קשה לטיפול ע"י לייזר /I.P.L

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו