הבדל בין לייזר לאפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין לייזר לאפילציה
    אנונימית
    23/12/2017

שלום רב. התחלתי בפעם השנייה סדרת טיפולי לייזר בכל הגוף אחרי שהראשונה לא עזרה לי. פתאום הבנתי שאני לא יודעת מה ההבדל בין לייזר לאפילציה ומה יכול יותר לעזור לי? אני ממש מקווה שהלייזר כי כבר שילמתי. אני בהירה מאוד ועם שיער כהה, בחלקים כמו סביב הפטמה והטבור השיער שחור ועבה. בשער המקומות כמו הבטן הגב והחזה יש לי פלומות. האם הטיפול שבחרתי נכון? אשמח להסבר על ההבדלים ותשובה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין לייזר לאפילציה

הוספת תגובה

• ההבדל בין לייזר לאפילציה

אורית בן יהודה
    28/12/2017

שלום לך.
    כל המכשירים הפולטים אנרגיית אור לייזר /IPL עובדים ע לאותו עיקרון והוא הסתמכות על צבע (כהה) ועובי השערה כדי שתעביר את אנרגיית האור לעומק העור ותפגע בנימים המספקים חמצן לשורש השערה במקרים מסוימים ואזורים מסוימים הטיפול מגיב מצויין .יחד עם זאת אין להגדיר טיפולים אלו להסרת שיער לצמיתות . אפילציה - מחט חשמלית והיא השיטה הותיקה והמוצלחת ביותר לטיפול בשיעור ייתר, כאן אין חשיבות לצבע השיער או לעוביו (מצויין לטיפול בפלומות) בתהליך האפילציה מחדירים מחט זהב דקיקה לזקיק השערה וע"י פעולת אלקטרוליזה (זרם חשמלי) צורבים את הנימים המספקים חמצן לשורש השערה . זו היא השיטה המוצלחת ביותר להסרת שיער במיוחד באזורים שאינם מגיבים לטיפולים באנרגיית אור.
    לא ציינת האם עברת בירור הורמונלי מה גילך ? לכל אלו השלכות להצלחת הטיפול .
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו