הסרת שיער במפשעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במפשעות
    שולי
    24/05/2008

שלום רב,
    רציתי לשאול האם מקובל לעשות הסרת שיער בלייזר גם במפשעות. שתי חברות שלי עשו הסרת שיער בפרופורציה בלייזר, אבל אחת בבית שחי ואחת ברגליים, ואני חייבת טיפול למפשעה. אם זה קיים ומישהי עשתה בפרופורציה, אשמח לקבל חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במפשעות

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעות

יואל
    25/05/2008

ניתן לבצע הסרת שיער במפשעות בעזרת מיכשור בטכנולוגיית SHR.
    השימוש במכשיר מתאים לכל סוגי העור אינו מסוכן לא משאיר כתמים וכויות וללא כאבים כלל שווה.
    מומלץ!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

שולי
    26/05/2008

היי טלי, אני עשיתי הסרת שיער במפשעות בפרופורציה, וזה טיפול סבבה לגמרי! את צריכה לראות איך זה נראה אצלי עכשיו... מהמםם, חבל על הזמן. הכי כדאי לך פשוט לדבר עם איזה רופא שם שייעץ לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה כנה

דינה
    27/05/2008

הי...
    זה עובד הכי טוב במפסעות...
    אבל שאף אחד לא ירמה אותך זה כאבי תופת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו