הלייזר לא עובד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלייזר לא עובד
    נועם
    24/05/2008

אני עושה כבר כמעט 3 שנים טיפולי לייזר בכל הגוף באחד המכונים המובילים. הטיפולים אמנם עוזרים לי באיזורים מסוימים , אך כל כמה חודשים יש "התפרצות" מחודשת וגדילה מרובה של שערות , למרות שלאחר כל טיפול נראה שהטיפול הצליח. ישנה הפחתה ניכרת של השיעור בשוקיים , בחלק התחתון של הידיים, בבית שחי ובמפשעות, אבל- הטיפול לא הצליח ואף הגביר באופן משמעותי את צמיחת השיער בגב העליון והתחתון, בכתפיים ,בחזה ובבטן ,בפנים ובצוואר. יש לי שיער מרובה באיזור הפנים והצוואר, והטיפול ממש לא עוזר לי.
    מה אפשר לעשות? האם להמשיך לעשותעוד ועוד טיפולי לייזר? האם לעבור לאפילציה? האם לנסות לקחת גלולות המכילות אסטרוגן? (אין לי בעיה הורמונלית , בדקתי... השעירות פשוט תורשתית).
    האם קיימת דרך להשתלט על הבעה הזאת..? ממש התייאשתי, זה הורס לי את החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלייזר לא עובד

הוספת תגובה

• לנועם

26/05/2008

שלום נועם
    מהכתוב נראה כי אזורים לא הורמונליים מגיבים הייטב,"הפחתה משמעותית..." והשאר,שציינת הם נחשבים לאזורים הורמונליים,פחות.
    אילו הורמונים בדקו בבדיקות הדם שעשית? כתבי לי ממש את השמות,ובאיזה יום במחזור ביצעת אותם. בת כמה את? האם עשית אי פעם אולטראסאונד שחלות? מי הציע לך גלולות?
    לא אוכל להציע לך פרטנית דבר,לא ראיתי דבר,באופן כללי מי שמטפל בך,צריך לבצע הערכה ולאור כל הנתונים שיש לכם להגיע למסקנה הנכונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו