טיפול בהבזקי אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהבזקי אור
    אבירם
    27/05/2008

שלום,
    אני מעוניין להסיר שיער\ או לפחות לדלל אותו מאזורים שונים בגוף.
    האם אתם מכירים את המכשיר הביתי שעוסק בטכנולוגיה של הבזקי אור - Silkn' (שמעתי שיצא אך עדיין לא הצלחתי למצוא לזה תגובה עניינית באינטרנט).
    באופן עקרוני אני מפחד מליזר, לכן השיטה של הבזקי אור יותר קורצת לי...
    כמובן שגם המחיר משחק תפקיד.
    אודה לך על חוכמתך בעניין.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהבזקי אור

הוספת תגובה

• למולי

27/05/2008

שלום מולי
    ראיתי את המכשיר אין לי נסיון איתו,אך בקריאה של הנתונים על הנייר הוא מאד מאד חלש.עוצמה מיירבית של 5 ג'אול לסנטימטר מרובע.
    לא יודעת אם עושה את העבודה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תספרי את האמת?

שיפי
    28/05/2008

אולי תספרי לקוראים שלך שאת,כמו שאר המכונים הגדולים שמכניסים סכומי עתק מהורדת שיער - חרדים מהחדרת הSilk'n לשוק,מכשיר אשר לבטח ינגוס מהיקף ההכנסות שלך ושל המכונים האחרים.
    ועכשיו לצד המקצועי ( שאגב, גם אותו את אמורה להכיר....)
    העובדה שהמכשיר פועל ב5J , אינה אומרת דבר וחצי דבר על יעילותו! יעילות הסרת השיער היא שכלול של כמה פרמטרים כגון זמן , רוחב פולס, אורך גל, ופרמטרים פיזיקליים נוספים. כל אלו קובעים את יעילות המכשיר, וכל אלו נבדקו והוכחו ( למכשיר יש אישורי FDA אמריקאי, CE אירופי ותקן ישראלי) אני מפנה אותך ואת הקוראים לאתר Silkn.co.il , האתר אמנם עדיין לא מושלם
    ( אפשר להיכנס גם לאתר האמריקאי, אותו דבר עם COM בסוף) אך יש בו מאמר מעניין שנכתב ע"י דוקטור טינה אלסטר, רופאת עור בכירה בוושינגטון אשר ביצעה ניסויים קליניים באמצעות המכשיר ומשבחת את יעילותו!
    אז זהו, יש מי שעושה ויש מי שמדבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו