פחד מהכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מהכאב
    מאיה
    01/06/2008

שלום, אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר ברגליים ובמפשעות אבל אני מפחדת שלא אוכל לסבול את הכאב, וכמובן שיש להתחייב מאראש על הטיפול ואיני בטוחה שאוכל לעבור אותו מבחינה פיזית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהכאב

הוספת תגובה

• למאיה

02/06/2008

שלום מאיה
    בת כמה את?
    יש מכשירים וטכנולוגיות שונות בררי אילו אפשרויות יש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חובה לדרוש התנסות לבדיקת כאב ותוצאה

לימור
    04/06/2008

אל תוותרי דירשי הדגמה על מנת לחוש ולדעת באם תוכלי לעמוד בכאב חבל לשלם ולפרוש באמצע שעירים.
    אם תבדקי את המכשיר החדש ARIA SHR אני בטוחה שחשדותיך ופחדייך יעלמו שכן המכשיר כלל לא כואב והתוצאה ניכרת עם הטיפול \ טסט הראשון .
    אשמח להדגים לך ולהסביר באריכות
    לימור 050-7272249
    03-9660422
    www.ya

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיפול שאינו כואב

ליאת
    05/06/2008

אני התחלתי להשתמש במכשיר שנקרא silkn ואני מרוצה, זה מכשיר ביתי שעובד בשיטת הבזקי אור - ממש כמו פלאשים של מצלמה וזה לא כואב, את מרגישה רק מעט חום ולא יותר מזה, בכל מקרה זה לא מגיע לרמת הכאב והסבל של הלייזר, אני התחלתי את השימוש לפני חודש וחצי ואני התחלתי לראות תוצאות - קרחות ודילול שיער, יש עוד זמן עד שאני יגיע לתוצאה מושלמת אך אני חושבת שמצאתי את הפתרון לבעית השיער ואני ממליצה לך לבדוק את האופציה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה להוסיף פרטים ?

נחמיאס בן 40
    05/06/2008

כמה עלה המכשיר והיכן רכשת אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות המכשיר הביתי

ליאת
    08/06/2008

המכשיר הביתי עולה דרך האתר שלהם 3950 ואם מתקשרים אליהם ניתן להשיג ביותר זול,
    אני ממליצה לך להיכנס לאתר שלהם יש שם את כל הפרטים על המכשיר כולל דעות רופאים ואנשים שהשתמשו במכשיר וממליצים, ואפשר גם להתקשר אליהם - 1700506011,
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו